Casa ta, alegerea ta: 10 Explicații la domiciliu Nu îți datorezi

Anonim

Nu vrem să-ți cer scuze prea mult pentru casa ta. Sau spuneți "Îmi pare rău" de îndată ce oaspeții umblă în ușă. Aveți încredere în noi - vă va face să vă bucurați mai mult de casă atunci când nu vă spuneți întotdeauna rău pentru defectele sale. Și mai există și altceva pe care să-l puteți șterge din creier pentru a face mai multă plăcere: Nu simțiți că vă datorezi pe oricine care vine în explicațiile dvs. de origine pentru alegerile de decorare și de viață pe care le-ați făcut. Iată zece să ia în considerare.

Nu-i datorați nimănui o explicație pentru ...

1. A trăi într-un studio sau un loc mic, dacă vă puteți permite mai mult
Pentru cei care cred că este mai mare este întotdeauna mai bun și adevăratul semn al succesului este numărul de mașini pe care le puteți încadra în garaj, înțelegând de ce ați stoarcerea voluntară într-o casă mică pentru a economisi bani ar putea să le evite. Dar uitați-le. A trăi sub mijloacele tale este o modalitate de a avea mai mulți bani pentru a călători mai mult (sau doar să nu lucrezi la fel de mult) și de a trăi într-un spațiu mic este o provocare de design minunat. Pentru inspirație: Casa lui Christopher & Merete este cu adevărat Tiny on the Range.

2. Condiții de viață într-o casă cu spațiu "prea mult" dacă vă puteți permite
Solo de viață într-o casă cu mai multe dormitoare pe care o puteți permite în totalitate? Și asta e misto. Dacă aveți resurse financiare pentru a finanța un spațiu mai mare pentru a se potrivi tuturor intereselor dvs. - de la un studio de acasă dedicat chiar și doar unui loc unde să vă relaxați și să vă relaxați, mergeți la el! Și nu simți nici o uncie de vinovăție sau nu simți că trebuie să-ți explici alegerea nimănui. Da, puteți economisi mai mulți bani pe chirie, dar trăind așa cum doriți este o modalitate demnă de a cheltui și bani.

3. Stropiți-vă casa cu tonuri de culori îndrăznețe
Ca marile postări recente 10 semne pe care le poți fi un maximalist subliniază că este absolut potrivit pentru culoarea ta preferată să fie totul și pentru a pune culoarea ta preferată pe orice suprafață. Casa ta, sursa ta de inspirație. Și dacă fiecare culoare a curcubeului te motivează, stinge-te!

4. Având o paletă super minimă, relaxantă
Atunci când un oaspete deosebit de impresionant presupune că aveți nevoie de mai multe "strălucire de culoare" zâmbiți politicos și știți că spațiul dvs. - poate că nu este sălbatic sau chiar îndrăzneț - este refugiul tău calmant dintr-o lume plină de prea mult stimulare vizuală oricum.

5. Nu cumpara nimic nou
Nu puteți recunoaște niciun element din casa dvs. dintr-un catalog curent al magazinului nu este un lucru rău. Nu este nici o rușine să economisiți bani, să ajutați mediul înconjurător și să deveniți creativi prin cumpărarea de vintage, spălarea Craigslist-ului sau găsirea de descoperiri de pe șosea.

6. Cumpara doar lucruri noi
Din orice motiv nu vă plac articolele de epocă sau de Craigslist - nu în lucrurile de bricolaj, nu vă place stilul vintage sau aveți o frică (total rezonabilă) de bug-uri - nu este absolut nimic în neregulă cu cumpărarea de noi (dacă aveți fondurile, desigur). Bugetul, lista de cumpărături și puteți să vă ocupați de orice magazin dorit.

7. Având o mulțime de colegii de cameră cu blană
Dacă cineva își întoarce nasul la tufișurile de blană care par mereu să plutească în jurul valorii (în ciuda eforturilor tale cele mai bune de aspirație) sau să vezi cât de multe animale de companie ai prea mult, ști că, chiar dacă ai mulți prieteni blânzi, și aproape imposibil de a păstra blana de pe mobilier) înseamnă, de asemenea, să nu fiți singuri și să râdeți!

8. Nu au animale de companie
Alergii, spațiu, bani sau preferințe, dacă nu doriți să vă împărtășiți locuința cu un animal de companie, nu este nimic în neregulă cu ea. Există o mulțime de modalități de a obține prietenul tău blană fix care nu necesită să aibă o cutie de gunoi în casa ta care are nevoie de scooping.

9. Folosind spațiul tău așa cum funcționează pentru tine
Nu aveți nevoie de un dormitor pentru oaspeți, dar aveți nevoie de un spațiu inspirator pentru a vă face creațiile? Apoi, nu ascultați acel membru al familiei care se plânge de saltea de aer și lipsa unei camere de oaspeți dedicate. Tu ești cel care plătește pentru casa ta și ar trebui să folosești camerele așa cum vrei - nu cum ar trebui să fie folosite.

10. Nu invita niciodată pe oameni
Da, credem că împărțirea casei tale este una dintre cele mai bune plăceri ale vieții. Mai ales dacă petreceți mult timp făcând-o să se arate și să vă simțiți bine! Dar pentru unii, acasă este o retragere extrem de personală dintr-o lume înfricoșătoare, agitată. Dacă nu vrei ca cineva să invadeze asta, e în regulă. La sfârșitul zilei, casa ta este pentru tine - nu pentru nimeni altcineva.

Ce ați adăuga la această listă?