O atmosferă primitoare: Cum să creați (sau să măriți) aceasta în casa dvs.

Anonim

Atmosfera este ingredientul je ne quis la interioare. Nu vă puteți pune degetul cu adevărat și nu este într-adevăr ceva ce puteți cumpăra într-o cutie pe care să o adăugați la casă. Dar este ceea ce diferențiază o casă minunată de una foarte bună și este ceea ce îi face pe oaspeți să vrea să rămână și să rămână în casă cât mai mult posibil. Cum obtineti (sau faceti chiar mai bine atmosfera existenta)?

Ei bine, răspunsul la acest lucru nu este ușor. O atmosferă superbă, primitoare și bogată nu este la fel de cuantificabilă ca designerii de interior ar putea dori să fie (sau altundeva orice restaurant din lume ar atmosfera ace fără a încerca chiar).

Deci, nu luați nici sfaturile sau sfaturile pe care le găsiți mai jos ca lege. Acestea sunt doar sugestii de zone și moduri în care ar putea face unele ajustări pentru a optimiza și pentru a găsi punctul dvs. magic de acasă a atmosferei. (O notă despre fotografiile folosite pentru a ilustra acest post: atmosfera este chiar mai greu de arătat în fotografii decât este definită!)

Dacă vă simțiți ca și cum casa dvs. ar putea folosi un impuls de atmosferă, luați în considerare încercarea unuia dintre aceste lucruri:

Începeți cu farmec și caracter

Clădirea și caracterul arhitectural au cu siguranță mult de-a face cu atmosfera (cel puțin pentru mine). Dacă ați avut noroc și ați trăit într-o casă care a venit cu unii, s-ar putea să aveți deja o mulțime de atmosferă de lucru. Dacă nu aveți o casă cu un zid de cărămidă superbă sau cu granițe uriașe de tavan rustic, încercați să detaliați detalii despre caracterul arhitectural.
Verificați iluminarea dvs.: Scopul pentru iluminat bun și scăzut

Mai întâi evaluați iluminatul. Apoi ajustați dacă este necesar. Obțineți mai multă inspirație dacă aveți nevoie de ea: 10 case cu iluminare uimitoare.
Esti adevarat pentru propriul stil?
Casa ta ar trebui să evadeze o mulțime de personalitate personală și minunată; care va adăuga o tonă de atmosferă aproape instantaneu. Dacă nu sunteți sigur dacă locuința dvs. nu are sau nu este sigură de propriul dvs. stil, iată de ajutor: 6 moduri de a identifica stilul Dvs. de decorațiuni interioare.

Asigurați-vă că locul dvs. este confortabil

Ca într-un mod foarte fizic - este așezat confortabil dar ferm? Aveți doar o grămadă de margini ascuțite și materiale dure sau aveți puține covoare de aruncat pentru a înmuia spațiul? Dar, de asemenea, este confortabil într-un alt mod, mai puțin ușor de definit: Oaspeții știu unde să-și pună lucrurile jos? Baia este ușor de găsit? 5 modalități ușoare de a adăuga confort într-o cameră.
Și că încurajează conversația

Mobilierul este prea îndepărtat, există prea multe elemente în cale - există câteva lucruri pe care oaspeții le pot face să se simtă ca și cum ar putea să se descurce liber și câteva lucruri pe care le puteți face pentru a rezolva situația convoiului. Spargeți gheața: 8 sfaturi pentru a crea un Chattier, Cozier, Comfier Living Room.
Amintiți-vă: atitudinea dvs. și cum îi simțiți pe ceilalți simți joacă un rol important în a avea o atmosferă grozavă în casă

În primul rând, nu mai cere scuze de îndată ce vor merge pe ușă. Chiar dacă a fi o gazdă mare nu vine în mod natural, puteți lucra întotdeauna pentru a face oaspeții să se simtă mai confortabil și acasă. Și chiar îți amintești să fii tu. Prietenii vostri vin să vadă persoana pe care o doresc, să nu fii supărat! Cum să fii o mare gazdă: 13 sfaturi.
Cum ai creat o atmosferă de invidiat în casa ta? Aveți sfaturi de distribuire?