Cumpărați o sticlă de sticlă cu acest 10 minute, $ 7 Ombre Vase DIY!

Anonim

Rachel din Viața de Artizanat mărturisește: Am o sticlă de sticlă. Acum, nu fiecare sticlă pe care o întâlnesc îndeplinește criteriile pentru a fi salvată din coșul de reciclare, dar sunt mai multe pe care le-am păstrat în jurul apartamentului, în speranța de a crea cu o zi. Deși nu poate să dețină un buchet complet, această sticlă de amestec Bellini face vasul perfect pentru afișarea eucaliptului sau a ramurilor.

De ce ai nevoie

materiale

  • spray cu vopsea
  • sticla de sticla
  • frecarea alcoolului
  • apa calda

Costul proiectului: 7 dolari Timp total: 10 minute!

Începeți prin eliminarea etichetei. Ajută la coaja de hârtie la fel de mult ca apoi puteți înmuia sticla în apă caldă timp de aproximativ 20 de minute. Utilizați un burete de curățare pentru a îndepărta orice reziduuri, uscați, apoi atingeți pete de pe pahar cu alcool de frecare.
Deplasați-vă într-o zonă bine ventilată și începeți să pictați spray! Pentru a obține aspectul de estompare, răsturnați flaconul cu capul în jos și pictați fundul și baza, deplasându-vă în mod circular. Vopseaua va străpunge în mod natural părțile laterale ale sticlei. Lasati usca apoi sigiliul.

Aveți un proiect DIY foarte bun sau un tutorial pe care doriți să îl împărțiți altora? Anunță-ne! Ne place să verificăm ce faceți în aceste zile și să învățați de la cititorii noștri. Când sunteți gata, faceți clic aici pentru a trimite proiectul și fotografiile.