Sfaturi pentru a vă lipi de bugetul dvs.: Obțineți haine de cumpărături sub control

Anonim

Uneori, obținerea unui chilipir nu este tot ceea ce este rupt pentru a fi. Există tone de sfaturi acolo pentru a obține o înțelegere cu privire la hainele dvs. cumpărături - magazin off sezon pentru haine și costume de baie, leagăn de magazin într-o dimineață miercuri pentru a extinde noile markdowns, utilizați magazinul magazin extra procent din cupon, etc Sigur, acestea sunt sfaturi utile pentru a economisi bani atunci când cumpărați îmbrăcăminte, dar nu este deosebit de util dacă cumpărați ofertele fără milă, fără să vă uitați la modul în care aceste articole se potrivesc în viața voastră. Eu sunt doar pentru economisirea de bani, dar, uneori, cumpărături inteligente, și pentru elementele potrivite, este mai mult de o economie decât orice truc pentru a obține o afacere.

Iată strategia mea de cumpărături atent și de a pune capăt propriilor mele chilipiruri de vânătoare, de cumpărare.

  • Evaluați ce aveți. Trageți totul din dulap și sertare și petreceți o după-amiază jucând rochia. Chiar purtați toate aceste elemente? Donează ceva care nu se potrivește sau că pur și simplu nu te mai potrivește și separă tot ce are nevoie de reparații pentru o excursie viitoare către croitor.
  • Identificați-vă "noțiunile de bază". Am văzut toți liste de-a lungul anilor care pretind că fiecare garderobă are nevoie de o bază de bază cum ar fi un buton alb jos, un buton albastru jos, o rochie neagră, o pereche de pantaloni negri și așa mai departe. Este o idee minunată, dar "bazele" fiecăruia vor fi diferite. Indiferent dacă este vorba de blugi și tricouri cu dungi sau fuste de creion și cusături de buton, sau chiar rochii florale și blazere strălucitoare, stabiliți ce articole purtați zi de zi și investiți în versiuni de înaltă calitate ale acestor articole.
  • Face o listă. Am o listă în portofelul de articole de îmbrăcăminte pe care îmi lipsește dulapul meu și îmi permiteam să cumpăr orice de pe listă în orice moment. Acestea sunt în mod obișnuit elemente care înlocuiesc vechile articole de îmbrăcăminte "de bază" în dulapul meu, care au fost fie uzate, fie nu se mai potrivesc stilului meu. În momentul de față, lista mea este compusă din pantaloni negri subțiri (am fost fără pantaloni negri de mai bine de un an, nu mi se pare că-mi plac!), Blugi necreați, un tricou alb care nu este transparent, pantofi de tenis, pantofi de tenis albi și o rochie de culoare închisă. Pastrez aceasta lista cu mine pentru a-mi amintesc cand sunt afurisita ca sunt acele lucruri pe care am decis ca am nevoie in timp ce ma uit acasa, privindu-ma de fapt la garderoba mea. Există un motiv aceste articole sunt pe lista mea și o rochie de cocktail de mătase tangerină pentru un eveniment încă necunoscut nu este.
  • Permiteți achiziții distractive. Stabiliți o limită pentru dvs. cât de multe elemente distractive, care nu sunt de bază, vă este permis să cumpărați. Tind sa-mi permit 2-3 cumparari non-de baza pentru fiecare sezon (vara / iarna), dar nu investesc acelasi tip de bani in aceste achizitii ca in baza mea. În timp ce îmi place noul suedez floral pe care l-am cumpărat luna trecută, pur și simplu nu o voi purta cu aceeași frecvență ca mișcarea de bază a marinei.
  • Urmați regula "unul în, unul afară". Dezvăluirea completă, urăsc această regulă, o urăsc cu o pasiune aprigă, dar este una bună și încerc să mă forțez să rămân la ea. Ori de câte ori cumpărați ceva nou, ceva vechi trebuie să meargă. Acest lucru este ușor atunci când cumpărați elemente de bază de înlocuire din lista dvs., dar un pic mai greu atunci când una dintre achizițiile dvs. distracție înseamnă a scăpa de ceva care nu este în mod direct înlocuit. Cu siguranță mă lupt cu această regulă, dar încerc să o urmez cel puțin 80% din timp. Trebuie să recunosc că ideea de a scăpa de ceva mi-a împiedicat să fac o achiziție de mai multe ori!

Care sunt sfaturile tale adevărate și adevărate pentru a obține cele mai multe din bugetul îmbrăcămintei?