Sfat pentru economisirea timpului: Cum să uscați rapid o încărcătură de spalatorie

Anonim

A face rufele este o sarcină consumatoare de timp și fără sfârșit. Dar, deoarece este un rău necesar, singura soluție este de a găsi modalități de a face munca mai ușoară și mai rapidă. În această vară, par să fiu spălat mai frecvent, cu încărcături mai mici, dar totuși acele încărcături mai mici par să dureze mult timp ca să se usuce ca încărcăturile mele mai mari, chiar și atunci când sunt setate la aceleași setări exacte. Bogată de această încurcătură reluată, am întrebat-o pe bunica mea pentru sfatul ei înțelept. Iată și ea, a avut un truc ...

Adăugarea unui prosop uscat la uscător cu hainele poate reduce în mod semnificativ timpul de uscare! Procedând astfel, prosopul uscat va absorbi umiditatea suplimentară din haine. Cine stia?

Pentru ca acest truc sa functioneze efectiv, va trebui sa indepartati prosopul uscat dupa douazeci de minute de uscare sau va ajuta sa contribuiti la umiditate suplimentara, eventual chiar la prelungirea timpului de uscare. Data viitoare când vă întoarceți târziu și așteptați ca blugii dvs. preferați să se usuce, amintiți-vă doar să adăugați un prosop!