Spuneți-ne: Cât de des "deconectați" la domiciliu?

Anonim

Pariez că ai văzut noul videoclip care a făcut turneele în această săptămână. Se numește "Look Up" și este o poezie de cuvânt vorbită care imploră omenirea să pună telefonul în jos, să oprească tableta și să se reconecteze una cu cealaltă. Am vorbit despre diferite strategii pentru deconectarea la terapia apartamentului, dar ridică o întrebare importantă: cât de des trebuie să deconectăm la domiciliu?

Dacă ați pierdut videoclipul, ar trebui să verificați cu adevărat.

Psihologii sociali recomandă să se deconecteze în mod regulat, deoarece încercarea de a detoxifia tehnologia după o perioadă lungă de timp determină majoritatea oamenilor niveluri ridicate de anxietate. Ideea este că, prin planificarea timpului departe de tehnologie, puteți planifica acel timp productiv și nu doar să stați în jurul gândirii despre retweets.

Deci, cum facem asta?

Prietenul meu si cu mine am decis sa incercam sa ne lasam telefoanele in masina cand iesim in nopti. La bar, prietenii mei și cu mine joacă un joc care presupune ca cineva văzut să-și verifice telefonul la masă să fie forțat să cumpere runda următoare.

Această idee a fost, de asemenea, recent falsă pe un episod al lui Veep, unde oaspeții de nuntă au fost nevoiți să-și pună telefoanele într-un castron la intrarea în eveniment. Îmi place această idee și sper că mai mulți oameni o vor încerca la evenimentele lor mari. (Deși nu e nevoie să spun, în spectacol, nu a mers bine.)

Deci, comentați acum, spuneți-ne - cum faceți timp să vă deconectați de la tehnologie și să vă conectați cu prietenii și familia?