Spuneți-ne: Sunteți un curățător zilnic sau săptămânal ... și de ce?

Anonim

În căutarea mea de a face împreună să fie ceva mai organizat, m-am uitat în jur la diferite programe de curățare și liste de verificare. Într-o încercare de a găsi una care să se potrivească nevoilor mele, am descoperit ceva de trend:

În timp ce există cu siguranță treburi mici pe care le fac în fiecare zi pentru a rămâne pe deasupra lucrurilor, de obicei, am rezervat toată curățenia reală pentru weekend. Sincer, nu am energie sau înclinație când lucrez toată ziua pentru a aborda o cameră. În plus, îmi place plăcerea de a avea întregul loc strălucitor când fac totul dintr-o dată.

Acestea fiind spuse, aproape fiecare articol și lista de verificare pe care am întâlnit-o în jurul unui program zilnic de abordare a unei camere la un moment dat. În timp ce pot aprecia mentalitatea "iau mușcături mai mici", simt că săptămânile sunt destul de ambalate așa cum este.

Sunteți un curățitor de zi cu zi sau vă țineți pentru weekend ca mine? Ce recomandați și de ce? Lăsați răspunsul dvs. în comentariile de mai jos.