Surprindeți noi utilizări pentru 3 lucruri pe care probabil ați avut deja în bucătărie

Anonim

Aceste gadget-uri de bucătărie care promite că vă vor face puțin mai ușoară gătitul pot fi foarte tentante ... dar gadgeturile de bucătărie ocupă spațiul de bucătărie, pe care mulți dintre noi ni-l dau puțin. În loc să cumpărați lucruri noi, de ce să nu explorați una dintre aceste trei modalități de a reprofila creativ ceva ce deja aveți? E ca și cum ai cumpăra în bucătăria ta! Veți economisi timp la gătit, iar portofelul dvs. vă va mulțumi.

Știai că poți folosi un borcan de zidar ca atașament de blender? Poti! Folosind un borcan de mason pe baza blenderului, este ușor să tăiați nucile, să faceți mici cantități de paste și sosuri de curry și să amestecați niște smântână personalizate. Acest videoclip rapid vă arată cum.

Îmi plac usturoiul - îl distruge pe vampiri și este gustos pentru boot. Dar acele cuișoare mici cu siguranță sunt o durere de coaja. Din fericire, avem un mic truc pentru ao face mai ușor - și tot ce aveți nevoie este un agitator de cocktailuri.

Și în cele din urmă - știai că poți să faci popcorn în cuptorul cu microunde doar cu o pungă de hârtie? Nu există nici o mizerie lipită de la prăjitură, și nu este nevoie de un popper de aer. Acest videoclip vă va arăta cum.

Ca aceste videoclipuri? Există o grămadă mai mult pe site-ul nostru surori, Kitchn. Verifică-le!

Încărcarea formularului de înscriere pentru e-mail ...

Dacă formularul nu se încarcă, puteți încerca în schimb pagina noastră de mailing list.