Furați acest Secret Designer: Cum să surprindeți (& Delight) cu o declarație Piece

Anonim

Doriți să știți un secret pe care designerii îl folosesc pentru a face într-adevăr să strălucească camera? Acestea includ o piesă de afirmație extraordinară pentru a surprinde, încânta și a avea un impact mare asupra unei încăperi întregi. Vrei să știi cum să furi acest secret pentru propriul tău spațiu? Iată patru moduri în care puteți adăuga o piesă de declarație în casa dvs.

O piesă de declarație poate fi adăugată din mai multe motive. Într-o încăpere foarte minimă, ea păstrează un spațiu de a fi plictisitor. Într-o cameră cu o mulțime de elemente în ea, ea poate servi pentru a aduce coeziunea la diferite elemente în timp ce ies în evidență. Poate fi o modalitate de a schimba dramatic aspectul unei încăperi, cu o singură adăugare nouă. Există o mulțime de moduri în care puteți face ceva pentru a fi mai mult o piesă de declarație, astfel încât să nu aveți întotdeauna să cheltuiți bani pentru a face ceva să iasă în evidență.

Cum de a face o bucată de mobilier o declarație
Vrei o bucată de mobilier pentru a face o declarație? Afișează unul dintre aceste elemente (dar încercați să nu lăsați să afișeze prea multe dintre aceste elemente simultan): o supradimensionare, o culoare îndrăzneață, acoperită cu un model sălbatic sau o formă ciudată. Așezați-o proeminent în camera dvs., poate chiar lăsați-l să fie punctul focal. Încă nu știți sigur unde să o pun? Du-te în afara camerei, închide ochii, intră în cameră și deschide ochii. Primul lucru pe care ochii tăi se concentrează este un loc minunat (dacă se potrivește, desigur) pentru a pune o piesă de declarație care va atrage cu adevărat atenția.

Cum de a face o piesă de artă o declarație
Efectuarea unei opere de artă supradimensionate este o modalitate ușoară de a face ca arta să fie o declarație într-un spațiu, dar nu unicul plictisesc manșonul unui designer. Puteți închide o artă care are culori care nu apar în altă parte a încăperii. Ai putea alege o artă care este provocatoare sau are text pe ea - întotdeauna sigur să iasă în evidență. Ar putea lumina arta ta. Sau puteți face ceva interesant ca să îl plasați într-un loc neobișnuit sau să-l puneți în afară de alte accesorii, astfel încât în ​​jurul acestuia să existe mult spațiu negativ.

Cum se face un zid o declarație
Crearea unui model sau a unei culori îndrăznețe pe un perete - cu tapet, tapet temporar sau model pictat - este o modalitate foarte bună de a adăuga o declarație unei încăperi fără a prelua întreaga cameră. Acest lucru funcționează foarte bine atunci când vă concentrați pe un singur perete și alegeți un perete care este foarte ușor de văzut când deschideți o ușă sau întoarceți un colț.

Cum se face o colecție o declarație
Fragmentele sunt, de obicei, acele lucruri individuale care fac un impact vizual imens de la sine. Dar o colecție de obiecte asemănătoare, dacă este prezentată în mod eficient, poate face o afirmație la fel de tare ca orice vestiar vopsit luminos. Pentru a maximiza impactul unei colecții, vă recomandăm să o afișați uniform și elegant, cu distanțe similare între obiecte, astfel încât să devină un aspect coerent și texturat. Luați în considerare utilizarea vopselei și a culorii pentru a crea un contrast între obiectele și fundalul acestora. Afișați obiectele unice, probabil agățate de tavan.

Oare vreunul din camerele tale are o bucată de declarație? Spuneți-ne în comentariile de mai jos ce este și în ce cameră se află!