Lista de verificare pentru curățarea primăvară: ediția de familie

Anonim

Păsările s-ar putea să fi fost deja un ciripit de ceva timp, mugurii verzi deja apar, dar asta nu înseamnă că curățenia noastră de primăvară este făcută cu toții! Mai ales nu atunci când trăiești cu monștri de mizerie din anii tăi. Iată o serie de sarcini de primăvară de curățenie, care fac o diferență deosebit de mare pentru gospodăriile cu copii.

1. Ștergeți-vă pereții. Deplasați-vă sistematic în jurul casei la înălțimea copiilor dvs. și curățați acești pereți. Mai ales ușile! S-ar putea să nu îl vedeți în fiecare zi, dar este uimitor ce pot face degetele mici. Apa pe un burete ar trebui să fie suficientă, pentru că lucrările mai dure includ un detergent slab. Acești pereți vă vor mulțumi că sunteți spumanți și proaspeți!

2. Curățați scaunele pentru mese. Știi cât de murdar e podeaua atunci când copiii mănâncă cina? Și scaunele se murdăresc. Este timpul să luați pe fiecare și să vă uitați la ele. Spatele, partea inferioară. Salvează-te de acel moment ciudat la următoarea petrecere, când degetele unui oaspete se găsesc spălate împotriva unui cheesestick pe jumătate mâncat. Scapa de ea acum!

3. Evitați cabinetul pentru medicamente. Familiile se găsesc cu mult mai multe rețete decât singurele și este ușor să pierdeți istoria celor vechi, care ar putea să rămână prea mult în spatele dulapului. Mergeți și aruncați orice nu este curent. În timp ce sunteți la ea, asigurați-vă că dulapul continuă să fie la îndemâna copiilor dvs. în creștere. Este doar un sens bun al siguranței.

4. Înmuiați jucăriile pentru baie. Jucării pentru baie - devin atât de brute, nu-i așa? Dar ele pot fi curățate. Încearcă o înmuiere într-o soluție de oțet pentru o reîmprospătare a băii. În cazul în care acest lucru nu funcționează (gândindu-se în special la jucăriile "scumpe" care sunt notorii dificil de curățat), această primăvară ar putea fi un moment bun pentru a găsi niște jucării noi pentru timpul de baie.

5. Mânerele ușilor. Acest lucru ar trebui să facă parte din rutina dvs. obișnuită de curățare, dar dacă ați uitat sau ați uitat acum este timpul să vă intensificați și să vă curățați mânerele care nu sunt doar germeni, ci pot deveni lipicioase și murdare de pe mâini mici.

Esti o mama sau un tata de primavara? Care sunt sarcinile voastre obligatorii în jurul familiei? Trimiteți-le mai jos!