Sfaturi inteligente pentru persoanele care se mișcă frecvent

Anonim

Am locuit în casa mea curentă timp de 8 ani și am locuit în casa mea înainte de asta timp de 3 ani. Nu-mi place să mă mișc și nu am avut niciodată un motiv să mă mișc frecvent - adică până acum. În următorii doi ani, familia mea se va mișca cel puțin de două ori și, posibil, de trei ori. În pregătire, m-am gândit prin modalități de a face aceste mișcări frecvente mai puțin stresante. Am venit cu câteva idei și aș aprecia cu adevărat sfaturi de la cei care au fost aici înainte.

Nu mă mișc pentru încă câteva săptămâni, dar iată ce am crezut până acum.

  • Reduce. Aceasta este puțin evidentă, dar este și mai ușor de zis decât de făcut. Noi mergem în mod regulat prin casa noastră și dăruim sau reciclăm obiectele de care nu avem nevoie, așa că sunt surprins de câte lucruri încă sortim. Adevărul este că există lucruri pe care le-am susținut ani de zile "doar pentru caz", precum și lucruri precum cărți și feluri de mâncare care se pare că s-au înmulțit în ultimii 8 ani. Nu vreau să arunc chestii într-o cutie, să o mișcă de trei ori și să-mi dau seama că nu am nevoie de nimic în ea, așa că am devenit nemilos pentru a scăpa de lucruri.
  • Nu despachetați ceea ce nu aveți nevoie: Am împachetat câteva cutii care vor merge direct în depozit și nu vor fi despachetate din nou în acest an. Este o chestie pe care o voi dori când vom rezolva în cele din urmă - cum ar fi ceaiurile bunicii mele - dar nu trebuie să despachetez acest an.
  • Organizați: Trebuie să fiți organizați înainte de orice mișcare, dar am simțit presiunea pentru a fi mai organizată, având în vedere că o voi face din nou într-un an. De data aceasta, în primăvara următoare, vreau să mă mișc rapid și eficient, fără să mai sortez și să organizez încă o săptămână. Încerc să mă gândesc la comenzi rapide care ne vor ajuta într-un an, de la distrugerea documentelor vechi până la etichetarea tuturor lucrurilor cât mai exact posibil. În plus față de mișcare, vom închiria casa noastră actuală, ceea ce a dus la o listă complet diferită de lucruri de făcut. Am creat o listă principală de sarcini pe documentele Google pentru a urmări totul. Putem vedea fiecare câte s-au terminat, ce mai trebuie făcut, și datele pentru întâlniri la domiciliul nostru actual (spalarea ferestrelor etc.).
  • Spațiu de depozitare: Am ajuns să închiriem o casă cu un subsol, dar dacă nu am fi avut-o, probabil am fi considerat un spațiu de depozitare pentru mobilier și cutii pe care nu avem nevoie de anul viitor.

Vă rugăm să adăugați cele mai bune sfaturi de mai jos!

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.