Soluții inteligente pentru spații mici

Anonim

La Apartment Therapy, suntem credincioși ferm că trăirea într-un spațiu mic nu trebuie să însemne să trăim într-un loc care este aglomerat și înghesuit. Iată câteva dintre sfaturile noastre cele mai bune pentru a păstra dezordinea în gol și pentru a face spațiul tău mic un loc în care ești fericit să vii acasă în fiecare zi.

Aceasta este una dintre sfaturile mele preferate pentru oameni care trăiesc într-un spațiu de orice dimensiune: trăiesc în mijlocul tău. Este vorba despre perspectiva ta: în loc să te gândești la spațiul tău prea mic, gândește-te la a-ți face lucrurile să se potrivească cu spațiul pe care îl ai.

Dar chiar dacă ați reușit să eliminați lucrurile pentru a se potrivi cu spațiul dvs., vor exista mereu lucruri noi pentru a face față - corespondenței, cataloagelor, diverselor lucruri pe care le aduceți din afară. De aceea este o idee bună, mai ales într-un spațiu mic, să înființezi o bandă de aterizare. Banda de aterizare nu este doar un loc pentru a păstra pantofii și cheile: este, de asemenea, o modalitate de a opri dezordinea înainte de a se infiltra în casă.

Iată un sfat pentru a vă reaminti că atunci când distrugeți lucrurile, este important să vă gândiți la modul în care le folosiți. Depozitarea lucrurilor pe care le folosiți vă va ajuta să vă păstrați sănătoși - și vă veți ajuta să vă păstrați aceste lucruri, pentru că punerea lor în scenă va fi simplă.

Și, în cele din urmă, pentru lucruri care nu au altundeva să meargă: sertar de junk! Într-un spațiu mic, dedicarea unui sertar întreg la întâmplări aleatorii poate părea puțin cam nebună, dar să ne încredem în noi: va face o mare diferență atunci când toate acele lucruri mici care stau, pentru că nu au într-adevăr loc pentru a merge brusc o casa.

Vă mulțumim pentru vizionarea și organizarea fericită!

(Și în cazul în care te-ai întrebat, fotografia de mai sus este de la casa lui Beth teeny mici - vezi turneu aici.)

Încărcarea formularului de înscriere pentru e-mail ...

Dacă formularul nu se încarcă, puteți încerca în schimb pagina noastră de mailing list.