Micul spațiu de viață: cele 5 reguli pentru cârligele de perete organizate întotdeauna

Anonim

Cârligele de perete și cârligele sunt unelte organizaționale incredibil de utile pentru casă, în special pentru case mici, în care spațiul este la primă. Dar, în timp ce acestea fac spațiu de perete anterior neutilizate funcționale și vă permit acces rapid la elementele de zi cu zi, ele pot fi magneți pentru mizerie, dacă nu ținute sub control. Cum păstrezi o zonă plină de obiecte atârnate caută ordonată și atractivă? Urmați aceste cinci reguli.

1. Aveți o idee bună despre ceea ce doriți să faceți
Acest lucru nu este întotdeauna posibil dacă nu sunteți în întregime siguri de ceea ce vă imaginați pentru a vă ocupa de zona dvs. de pegboard sau de cârlig de perete, dar este o idee bună să aveți o idee oarecum. Știind ce doriți să țineți cârligele și cârligele, vă informează câte cârlige sau cârlige aveți nevoie, cât de puternice trebuie să fie și cât de departe trebuie să le plasați. Și să vă permiteți să impuneți reguli timpurii asupra a ceea ce poate să stea acolo. Fotografie de deasupra de la Alvhem.

2. Începeți cu o instalare ordonată
Nu trebuie să aliniați cârligele de perete sau cârligele pentru a ține totul în ordine, pentru a menține zona curată și ordonată, dar atent la plasarea cârligului și a cuielor este o modalitate bună de a începe o practică mai organizată. Cu cât este mai puțin aleatoriu plasarea cârligului, cu atât mai ordonată este că ați dat startul acelei zone.

3. Nu agățați prea puțin

Hainele groase și eșarfele lungi care se îmbină pe podea pot să pară, uneori, în stil romantic, dar în majoritatea aplicațiilor din lumea reală arătau dezordonate, fără a mai vorbi despre magneți de praf și murdărie. Și urmăriți și ceea ce plasați sub cârligele de perete. Exemplul din imaginea de sus a postării pare a fi bine, dar lucrurile deja strânse sub acele cârlige și ar putea deveni rapid dezordonate.
4. Uita-te la stratificare

Trebuie să aveți o regulă a câtorva lucruri pe care le puteți pune pe fiecare cârlig. Lăsat nesupravegheat și s-ar putea să vă aflați în încercarea de a drape o haină de iarna pe un stiva deja periculoasă de 10 jachete agățate. Dacă vă aflați mai mult și mai mult, adăugați mai multe cârlige pentru mai mult spațiu de stocare.

5. Prunează în mod regulat
La fiecare cateva saptamani luati un gander la cârlig de perete sau zona de bord cuier. Sunt acolo obiecte care nu aparțin, care tocmai au rămas acolo? Există articole despre care credeați că veți avea nevoie de acces rapid, dar nu ați atins de când ați atârnat? Este în regulă că peretele sau cârligele se schimbă mereu, pur și simplu păstrați pur și simplu elemente de la ele.

Mai multă inspirație pentru cârligul de perete și pentru bordură:
  • 5 Inspirătoare intrări din spațiul mic, care nu iau nici un spațiu
  • Flickr Găsiți: Cârligele de intrare ale lui Eve
  • Cârlige decorative de perete: înalte și joase
  • 5 cârlige de perete neobișnuite