Idei mici de bucătărie: 8 trucuri de stocare inteligente, oricine poate încerca

Anonim

Depozitarea în bucătărie: Nu pare să fie niciodată suficientă, de bună calitate și întotdeauna pare a fi greu să rămână organizată. Urmezi depozitarea standard cu care veneai casa ta când te-ai mutat? Gândiți-vă, în schimb, la îmbunătățirea jocului dvs. de stocare cu ideile preferate, accesibile, făcând-viața-mai bună, cum ar fi cele opt sfaturi pe care le avem astăzi în acest post.

1. Pegboards, mai degrabă cum ar fi plăcile minunate
Pegboards sunt visul unui utilitar: pot stoca aproape orice cu cârligele potrivite, pot fi făcute la fel de mari sau compacte pe cât doriți și pot fi aranjate pe tot parcursul anului, pe măsură ce nevoile de stocare se schimbă. Cum păstrezi bucătăria să nu arate ca atelierul cuiva în spatele unui garaj? Luați în considerare pictura o culoare îndrăzneață și acordați cu adevărat atenție modului în care aranjați elemente pe tablă; o face mai mult ca un afiș de artă.

→ Cum să: Faceți un Organizator Wall Pegboard

2. Tije de tensionare
De ce nu folosim toți tiranți în toate locurile, nu sunt sigur, dar dacă nu ați experimentat încă minunea organizațională a acestor instrumente ieftine și la îndemână, ar trebui să experimentați. De la păstrarea plăcilor tăietoare de la a arăta ca o grămadă de resturi de lemn pentru a crea un spațiu confortabil puțin pentru consumabile dvs. de curățare să stea de la, utilizarea dvs. de tije de tensiune în bucătăria ta este limitată doar de propria imaginație.

→ 15+ utilizări pentru tije de tensionare pe care nu le-ați gândit niciodată

3. bloc magnetic cuțit montat
Obțineți un bloc magnetic greu pentru montare și pentru totdeauna salvați contra-vârfurile de la acele blocuri de cuțit în picioare care par întotdeauna să preia atât de mult spațiu și un fel de întotdeauna arata ca trebuie să fie împinse într-un unghi ușor diferit. Doriți să obțineți și mai multă utilitate? Faceți un bloc cuțit magnetic dublu și utilizați acea parte a frigiderului.

→ Micul spațiu pentru bucătărie: Utilizați un suport dublu cu cuțit magnetic

4. Depozitarea pe roți este un drum
Hei, dacă aveți spațiu pentru un coș de bucătărie mai mare, atunci știți plăcerea de a avea un depozit mobil. Dar nu reduceți utilitatea rafturilor de depozitare cu role mai mici și cărucioarele care se pot potrivi în colțuri ciudate, pot fi extrase când este necesar și împinse când sunt terminate.

→ Cum să utilizați cartușul IKEA RÅSKOG de 50 USD în fiecare cameră a Casei

5. Stocare deasupra cabinetului
Nu decorați cu capcane de praf în spațiul mic pe care îl aveți deasupra dulapurilor de bucătărie; Utilizați-l ca depozitare suplimentară prin încorporarea unor coșuri sau cutii uniforme, închise, cu spațiu redus, pentru a ține lucrurile de care aveți nevoie, dar nu aveți nevoie de tot timpul (vă uităm la becuri, baterii și unelte).

→ Vânătoarea pentru coșurile mari accesibile

6. Divizoarele pentru sertare sunt încântătoare
Dacă nu utilizați încă divizoare de sertare, luați în considerare schimbarea cursului. Luand o dupa-amiaza pentru a adauga cateva divizoare sertar cumparate sau brichete la sertarele de bucatarie, le vei face sa plece de la "sertar aproape junk" la "Martha Stewart ar fi mândru".

→ Sunt lucrurile mici: Organizatorii sertarelor

7. Gama IKEA de instrumente de organizare accesibile pentru spații mici
Profitați de avantajele oferite de produsele oferite de IKEA atunci când vine vorba de agățare, depozitare și afișare. Făcut perfect și cu intenție, puteți acoperi aproape orice suprafață verticală într-o bucătărie mică pentru a adăuga spațiu de stocare în spațiul dvs. fără a sacrifica stilul.

→ 15 bunuri de bucătărie inteligente și necostisitoare de cumpărare de la IKEA

8. Colibri, rafturi mici și susan leneș
Dacă se pare că o mulțime de lucruri pentru a obține nit-pretențios și să organizeze chiar și cele mai mici spații în compartimente chiar mai mici - bine, poate fi. Dar spațiul suplimentar pe care îl vei câștiga nu înseamnă doar că poți să faci mai multe lucruri în spațiul tău, se va (sperăm) să spui că nu vei uita de cutii de hrana de luni întregi (pentru că nu vezi lor).

→ Cele mai bune surse pentru organizarea bucătăriilor mici