Metoda sacului de cumpărături pentru a rămâne neclintită

Anonim

Dulapul meu eo mizerie. Am continuat să o ignor cât de mult timp, dar acum problema mea de haine se strecoară în grămada dormitorului. E timpul pentru o autointervenție. Regulile absolut și suverane cu privire la ceea ce trebuie să se elibereze, cum ar fi lucrurile din spate pentru hainele din spate, sunt ușor de digerat și îi ajută pe încetinitorii ca mine să se scufunde și să se dezlănțuiască - dar numai pentru puțin timp.

Excepția cazului în care vă stabiliți și lucrați asupra tendințelor dvs. de acumulare (mi se face cumpărături la gaura neagră, care este Target), mixta va reveni mereu în dulapul tău, în bucătărie sau în camera de joacă. Atunci vei avea nevoie de un alt truc pentru a te asigura că piesa de basm rămâne bine. Permiteți-mi să vă prezint ultimul meu experiment: Metoda sacului de cumpărături.

Metoda sacului de cumpărături pentru a rămâne fără dezordine se bazează pe un concept pe care l-au prezentat miniștrii de succes: nu aduceți nimic nou în casă fără a scăpa mai întâi de altceva. Este o filozofie minunată, dar foarte greu să rămâi fără o schemă grea pentru a face acest lucru. Deci aici e al meu:

Când mă întorc emoționat cu o pungă de cumpărături plină de bluze și de apartamente de balet, îmi voi dezlipi hainele noi în casele lor în dulapul meu, apoi îmi voi umple aceeași pungă cu haine vechi pentru a fi donată, spulberată sau aruncată - și imediat din casă . Se intampla ceva, ceva iese. Și sacul de cumpărături nu-ți părăsește mâna.

Ea funcționează pentru mine pentru că știu că am elemente cu care aș putea să mă descurc, pur și simplu nu am hotărârea de a păstra sculptura în garderoba mea. Prin angajarea de a le curăța de fiecare dată când aduc ceva înăuntru, pot lucra în mod constant să rămână fără aglomerație.

După ce ați identificat slăbiciunea dvs. de cumpărare a impulsurilor (după cum a sugerat Julia în acest post) și apoi folosiți un truc pentru a obține zonele problematice ale casei dvs. sub control (există strategii grozave aici și aici), sper că puteți utiliza această metodă de cumpărături pentru a (literal) păstrați un mâner pe lucrurile care se luptă să vă preia spațiul.

Reeditat de la un post inițial publicat 5.9.14-NT