Un duș și un tub strălucitor nou: un regim de curățare pentru menținerea lor perfectă pentru totdeauna

Anonim

În regulă, îmi spun mereu, aceasta este singura ta șansă. Este posibil să nu mai aveți niciodată o baie cu o cadă nouă și duș. Dintre cele 10 combo-uri de baie / duș cu care am trăit în viața mea, nici unul nu a fost la fel de nou sau perfect ... dar în curând tot ce se va schimba. Am o șansă să fac asta corect!

Casa mică de prerie, la care ne vom mișca - cea a unei faimosuri de covor portocaliu de 35 de ani - avea nevoie de un demo-n-reno total, inclusiv un nou substrat și o instalație nouă complet nouă. Nu întrebați - stau în siguranță de la aceste tipuri de proiecte. Dar renovarea la baie este o tona de lucru cu o recompensă foarte distractivă: o mașină perfect nouă, never-soapscum, never-pătată, niciodată înfundată, niciodată minerală, depozitată, niciodată folosită înainte de cadă și duș.

Sunt foarte entuziasmat și la fel de intimidat, așa că m-am gândit să consult cu experții și să pun împreună un plan de curățare amănunțit înainte să fiu picior în noua noastră baie. Nu vreau să o distrug de la început! Iată ce trebuie să facem ...

  • O pereche de pereți de zăpadă după fiecare utilizare: nu dețin o rachetă, dar dacă Martha spune ...
  • Ștergeți cada și robinetele după fiecare utilizare: Din nou, dacă Martha spune că va preveni acumularea de spumă de săpun și depozite de minerale, o cred.
  • Spray toate suprafețele cu agentul de curățare zilnic al apartamentului Therapy: Bine, acest lucru devine ridicol. Știu că acest pas adaugă doar 60 de secunde, dar totul începe să se adune.
  • Spray toate suprafețele cu oțet alb într-o altă zi: SF Gate sfătuiește că acest lucru este esențial pentru "dezodorizarea și dezinfectarea; câteva spray-uri rapide de trei ori pe săptămână elimină curățarea viitoare". Îmi place sunetul aia.
  • Utilizați sifon de copt mai degrabă decât detergenți abrazivi: SF Gate observă, de asemenea, că pereții de duș din fibră de sticlă sunt prea delicați pentru spălarea și spălarea obișnuită, dar acea oțet plus suc de copt va face treaba cu ușurință.
  • Protejați pereții cu ceară de barcă: DoItYourself.com spune că acest lucru va ajuta apa să curgă mai bine. De unde se poate obține o ceară de barcă?
  • Curățați cămășii cu X-14, Zep sau înălbitor: Întrebați-o pe Jezebel O persoană curată Jolie Kerr recomandă toate cele trei produse pentru îndepărtarea petelor și a mucegaiului din cămilă, dar nu sunt pe cale să aștept să se formeze pete și mucegai înainte de a mă sari . Grevă proactivă!
  • Puneți prosoape de hârtie îmbibate cu oțet de-a lungul cusăturilor: în conformitate cu trăsătura lui Jolie Kerr pe Reddit, acele cusaturi greu accesibile între piesele din fibră de sticlă pot fi luate în grijă prin înmuierea unui prosop de hârtie în oțet și lăsându-l să stea în crăpătură pentru o perioadă .
  • Ceara de cadă trimestrial: DoItYourself.com sfătuiește: "Puteți aplica un spray pe ceara auto pe margini și pe părțile laterale ale cadei (nu trebuie aplicat niciodată pe podeaua cada) și lăsați-l să păstreze luciul de înaltă lucioasă a venit cu atunci când este nou. "

Care sunt sansele de a face asta? Reveniți trimestrial!

Reeditat de la un post inițial publicat la 5.1.12-NT