Secretele dezvăluite: ce povestiri ați învățat din casa dvs.?

Anonim

Noua noastră casă are o pivniță întunecată, cu tavan joasă, goală, cu excepția unui încălzitor de apă și a acestor rafturi antice, lucrate manual. I-am șters praful de pe ele, dar abia după ce i-am lovit cu Orange Glo le-a dezvăluit secretul: amprenta umbroasă a sutelor de borcane de conserve ...

Sute și sute! Am aspirații de conservare (am înghețat, cel mai mult, recompensa grădinii pentru că sunt ascunsă) și sunt răsturnată de gândul că toate rafturile sunt complet pline de mâncare prețioasă - răscumpărare a regelui în muraturi și conserve. Îmi imaginez familia care a trăit aici, cei care au construit casa, au crescut legumele și i-au pus să supraviețuiască iernii. Îmi imaginez ce ar fi trebuit să fie o întreprindere enormă, mai ales că această casă a fost inițial una treimea (nu impresionantă). Nu-mi pot imagina nenumăratele excursii în sus și în jos pe scările abrupte ale pivniței, comorile sparte în tractare. Cine are nevoie de o mașină eliptică atunci când o faci toată vara?

Am fost încântat când s-au dezvăluit cercurile fantomă și am simțit că am și petrecut timpul - am călătorit pe scurt și am rezolvat un mister. Mama mea, o fată de modă veche, a intrat în pivniță și nu a ezitat pentru o clipă: "Oh, rafturi de conserve!"

Ce detalii ți-a dezvăluit casa ta despre funcțiile anterioare și / sau locuitorii ei? Există caracteristici care încă vă lasă să vă zgâriați capul? Distribuiți misterele rezolvate și nesoluționate!