Stilul sezonier: 10 moduri de a păstra uneltele de vară

Anonim

Vara este la colț și după această iarnă nenorocită, cred că toți suntem de acord, este timpul! Și cu vara vine un echipament extra pentru a face loc. De la flip-flop-uri și prosoape de plajă până la puști și câine PFDs, iată câteva modalități inteligente de a stoca aceste obiecte sezoniere.

ROW:

1. La fel de simplu: cârligele de bază galvanizate montate pe garduri rustice oferă un fundal înclinat pentru bikini mici și prosoape. Terapia apartamentului.
2. Dacă aveți spațiu într-o baie sau într-un duș în exterior sau într-o intrare, un coș de rufe vintage acoperă prosoapele și, în acest caz, și o oglindă. Cuib de ouă.
3. Coșurile simple pot face ceva de la prosoape la flip-flops la PFD-uri. Seagrass sau fibre naturale adaugă un simt plajă. Casa frumoasă.
4. Un DIY inteligent și la îndemână pentru cei care au mai multe flip-flops decât pantofii în dulapul lor. Epbot.
5. Dacă aveți camera, adăugând cârlige într-o bancă de agitare, nu numai că vă dă un spațiu de depozitare agățat, ci un loc unde să stați. Verandă.

RANDUL DE JOS:

6. Un alt DIY simplu, de data aceasta pentru stocarea utilajelor umede cum ar fi prosoapele și costumele de baie. Folosind un suport de uscare suspendat și lanț, acest lucru se îndepărtează atunci când nu este utilizat. Așezați o tavă pentru picurare dedesubt pentru a prinde apă și pentru a vă salva podelele. Trăind viața țării.
7. Pentru cei cu mai multe biciclete și plăci decât puteți conta, dedicați o zonă pentru uneltele dvs. și agățați-le vertical pentru a profita din plin de spațiu. Dacă nu le puteți lăsa afară, acest lucru poate fi ușor adaptat pentru interior (și face un aranjament vizual distractiv să boot!). Terapia apartamentului.
8. Folosesc aceste coșuri elegante pentru a stoca flip-flops în casa mea. Check out DIY-ul meu inspirat de Martha Stewart Living.
9. Un suport metalic pentru bucătărie oferă o modalitate foarte bună de a stoca și usca totul, de la costume de baie și echipament de snorkeling la costume de baie. Astrograful de mai jos este atât elegant, cât și practic. Terapia apartamentului.
10. Pentru acei tipi care știu că au mai multe ochelari de soare decât cei cu portmonee, iată un mod inteligent de a le stoca. Aici devin arta peretilor si sunt usor de gasit cand sunteti in drum spre usa. Sköna Hem prin intermediul apartamentului Terapia.