Soluții pentru chiriasi: 4 moduri de a gestiona livrările la domiciliu

Anonim

Locuiesc într-una din acele comunități mari de apartamente corporative, cu o piscină în stil stațiune și un birou de leasing care ține ore abreviate. Pachetele livrate - cum ar fi cumpărarea de impuls online pe care nu pot să-l aștept să-mi pun mâna - sunt întotdeauna abandonate în acel birou de leasing, care păstrează aproape același program pe care îl fac la biroul meu din oraș. Fără rearanjarea programului meu de lucru, nu mă pot întoarce acasă la timp pentru a-mi lua parcela așteptată. Chiar dacă văd că a fost livrată marți, nu voi avea mâinile pe ea până în week-end.

Sincer, sunt recunoscător că avem biroul de acolo pentru a colecta pachete. Am auzit povesti de la prieteni, în clădiri cu un singur proprietar și patru unități, despre a veni acasă zi de zi de notele "Îmi pare rău că v-am pierdut" sau de a fi furate după ce șoferii de livrare i-au lăsat vizibil pe coama. Chiar și proprietarii de case nu sunt imuni la probleme de livrare. Dar, cu puțină preocupare și planificare, oricine poate să se apuce de livrările la domiciliu și să-și ia pachetele exact atunci când doresc. Iată câteva modalități de a face acest lucru.

  • Livrarea la domiciliu: Întrebați-vă proprietarul sau managerul comunității dacă va renunța la pachetul dvs. în apartamentul dvs. Am parcurs acest traseu o dată acum câteva săptămâni, când o livrare importantă a coincis cu orele lungi la birou. Cu excepția cazului în care aveți un super-super-prieten, nu este probabil o soluție pe care o puteți (sau doriți să o utilizați) tot timpul.
  • Obțineți o cutie poștală: Cutiile poștale pot primi pachete de la orice serviciu și sunt, de obicei, accesibile deținătorilor lor în permanență (sau cel puțin ore mai mult decât biroul de leasing).
  • Trimiteți-vă unui vecin prietenos: dacă sunteți prieteni buni cu un tip de lucru de la domiciliu - fie că trăiți în hol sau pe stradă - aveți pachete importante livrate la adresa lor, astfel încât să le puteți lua după ore. Dacă aveți un birou comunitar ca al meu, puteți autoriza, de asemenea, prietenii sau membrii familiei să colecteze pachete în numele dvs. în timpul orelor de program.
  • Înscrieți-vă la sursă: Atât UPS, cât și FedEx permit clienților să gestioneze livrările la domiciliu prin intermediul serviciilor UPS My Choice și FedEx Delivery Manager. Înscrieți-vă pentru un cont gratuit pentru a semna virtual pachete, a redirecționa livrările, a solicita un nou termen de livrare sau pentru a livra pachetele către o locație UPS sau FedEx.

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.