Quick & Easy DIY Home Decor: Rezervoare pentru căști retro

Anonim

În căutarea unui proiect rapid și unic de decorare pentru acasă, puteți aborda cu ușurință într-o după-amiază de weekend? Această idee drăguță de carte este perfectă pentru iubitorii de muzică care caută ceva pentru a-și condimna bibliotecile, rafturile și tabletele!

De la DIYer inteligent: Am vrut să adăugăm un pic de umor la niște cărți ieftine din metal. Am căutat un obiect care are două jumătăți evidente și a dat peste o pereche de căști retro pe eBay. Am folosit foarfece pentru a taia banda de franjuri la jumătate, apoi pulverizat vopsea o carte de metal utilitar se termină o culoare strălucitoare contrast și apoi lipit fundul și benzile de cap la metal. Terminat!

De ce ai nevoie

materiale

  • Căști retro (găsite pe eBay)
  • Rezervări metalice (găsite la un magazin de birouri)
  • Spray cu vopsea
  • Tocurile de forfecare sau foarfeca
  • Adeziv Gorilla (sau alt adeziv foarte puternic)

Costul proiectului: 30 USD Timp total: 1 oră

1. Tăiați banda de aplicare pe cap, cu ciocuri de tablă, foarfece sau alte tipuri de foarfece grele. S-ar putea să trebuiască să tăiați prin metal, astfel încât chiar și folosind un ferăstrău de mână ar putea face truc.
2. Pulverizați vopselele metalice și lăsați-le să se usuce.
3. Fixați fiecare jumătate din căști în sus față de bornele și vedeți unde au loc în mod natural punctele de contact. Adăugați adeziv la acele puncte și apăsați simultan căștile și cărțile.

Buna treaba! Dar cei fără căști retro trebuie să considere că ar putea aplica acest proiect la o mulțime de articole care ar putea fi făcute în biblioteci. Ce ai în casa ta, pe care nu o folosești, că poți reduce la jumătate și transformi într-un proiect de rezervă ?!

Prin Zandra din Canapele galben mic

Aveți un proiect DIY foarte bun sau un tutorial pe care doriți să îl împărțiți altora? Anunță-ne! Ne place să verificăm ce faceți în aceste zile și să învățați de la cititorii noștri. Când sunteți gata, faceți clic aici pentru a trimite proiectul și fotografiile.