Un truc rapid și inteligent pentru obținerea plăcilor și pliurilor pernei perfecte

Anonim

În unele camere, perdelele ușor murdare pot avea un apel ocazional, dar în altele, aspectul adaptat și ordonat este mai mult o propunere. Perdelele de pe raft nu sunt întotdeauna dispuse să se ridice la acele așteptări adaptate, dar poate fi foarte dificil să le adăugați o direcție rigidă în cazul în care abilitățile dumneavoastră de cusut nu sunt de până la snuff. Dacă aceasta este o situație familiară, Kristine la The Hained Painted a venit cu o modalitate simplă, ieftină, fără a coase, pentru a vă face perdelele să se comporte.

Care e secretul? Panglică cu fir!

Cu această fixare rapidă, accesibilă și ușoară, Kristine a reușit să obțină un control foarte mare asupra pliurilor, oferind ferestrele aspectul rafinat, semi-formal, pe care-l urma.

Kristine subliniază: "Evident, acest tip de soluție nu este o opțiune pentru draperiile" de lucru "care trebuie să fie deschise și închise, deși pentru perdele staționare care sunt folosite pur doar pentru decorare sau ascundere este o fixare simplă și eficientă .“ Într-o cameră în care aveți mai multe tratamente pentru ferestre (cum ar fi acest dormitor, unde a cuplat perdele și jaluzele) este o soluție perfectă. Am implementat deja trucul în sufrageria mea și a funcționat ca un farmec.

Vizitați The Hained Painted Hive pentru o experiență completă, mai multe detalii și imagini. Și asigurați-vă că ați verificat imaginile făcute de Kristine pentru fabulosul dormitor al părinților ei, unde acest truc a fost folosit atât de bine.