Perfect Persnickety Sfaturi pentru organizarea Closet de lenjerie

Anonim

Poate că sunt strămoșii mei olandezi, nu știu, dar sunt absolut special în ceea ce privește modul în care îmi dau rufele și cum îmi organizează dulapul de lenjerie. Mama mi-a spus că căile mele de persnickitate s-ar schimba odată ce am avut copii. Se înșela. Iată cele mai bune sfaturi pentru organizarea dulapului de lenjerie.

  • Purtați lenjeria. Mențineți lenjeria de corp de care aveți nevoie și folosiți și donați restul. O regulă bună este de două seturi de prosop pentru fiecare membru al familiei, plus un set pentru fiecare dintre numărul de oaspeți pe care se poate aștepta în mod rezonabil să îl găzduiască. În acest fel, puteți avea unul în spălare și unul gata să meargă în dulapul de lenjerie.
  • Păstrați ca și cum ar fi. Păstrați prosoapele cu prosoape, lenjeria de pat cu așternut etc. Dar păstrați seturile împreună. Acest lucru vă permite să scoateți ușor ceea ce aveți nevoie, cu cât mai puține întreruperi la alte lenjerie de pat posibil. Acest lucru, de asemenea, păstrează obiecte mici, cum ar fi covoare și perna de cazuri de a se pierde. În mod obișnuit, îmi dau căpitele și pernalele de pernă în interiorul unei pliuri a setului de prosop sau prosop.
  • Faceți totul la o lățime similară. Când îți pliezi lenjeria, încercați să faceți lățimile uniforme. În acest fel, puteți să depozitați cu ușurință articolele și să evitați răsturnarea grămezilor. Lățimea uniformă conferă de asemenea dulapului un aspect curat. Pentru a face diferite tipuri de elemente la aceeași lățime, probabil că va trebui să împacheți diferite dimensiuni un pic diferit, dar asta e în regulă.
  • Aflați să foldați o foaie montată. Este posibil (și îndrăznesc să spun, amuzant?) Să răstălmășească foile asezate în paturi quadrilaterals ordonate. Uita-te la Martha pentru a afla cum.
  • Ar trebui să se afișeze numai marginile pliate. Când pliați, împăturiți marginile drepte într-o pliantă cât mai mult posibil. Încercați să aveți muchii drepte numai în partea din spate a elementului pliat (nu pe ambele părți). De asemenea, acordați atenție tag-urilor pliabile spre interior, astfel încât acestea să nu se desprindă. Atunci când plasați obiecte în dulapul de lenjerie, ar trebui să se afișeze numai marginea pliată. Așezați marginile drepte în spate.