O idee simplă și inteligentă: rotiți articolele de uz casnic de zi cu zi

Anonim

Cât de multe plăci identice am așezat în dulapul de bucătărie? Doisprezece. Câte plăci îmi fac logodnicul meu în câteva zile între încărcăturile mașinii de spălat vase? Poate opt sau cam asa ceva. Dacă faci matematica, înseamnă că cele patru plăci din partea de jos a stiva sunt practic noi. E timpul pentru o rotație.

În timp ce opt plăci noastre "preferate" sunt utilizate și abuzate (și cu vârfurile lor cu zgârieturi și chipsuri), avem patru seturi de locații originare care colectează praf în partea inferioară a stivei. Soluția ușoară pentru dezechilibrul gospodăriei? Răsuciți teancul. Prindeți plăcile de bază inferioare folosite și deplasați-le puțin timp în sus.

Briana și frumoasa Bungalov Dominic

Ideea este să ne extindem utilizarea în întregul stoc de bunuri, asigurându-ne că fiecare placă sau sticlă își ia partea de uzură pentru grup, ca și cum ar fi rotirea anvelopei pe o mașină. Setul ca întreg va dura mai mult și nu veți termina să înlocuiți una sau două plăci dintr-un set altfel neutilizat (mai ales unul care a fost întrerupt sau ar putea veni doar în patru). Când este timpul pentru o înlocuire, puteți să vă actualizați întregul stoc știind că fiecare piesă a fost uzată în mod egal.

Acest tip de utilizare minuțioasă nu se aplică numai plăcilor. Orice lucru în jurul casei care se pune în stivă sau se folosește frecvent ar putea fi copt pentru o rotație. Încercați să strângeți prosoapele din partea inferioară a grămezii pentru o perioadă, de exemplu. Sau luați o primă strategie, în primul rând, pentru șosete în sertarul dvs. de șosete.

Rotiți ceva în jurul casei?