Un truc maestru pentru a rămâne motivat să finalizeze proiecte de acasă

Anonim

M-am mutat într-o nouă casă în martie și de multe ori mă găsesc foarte supărat că mai multe proiecte nu sunt făcute. O mulțime de cutii nu au fost despachetate. Aproape jumătate din camerele noastre au în continuare pereți de vopsea. Proiectele simple, cum ar fi perdelele suspendate, chiar au fost ignorate. Așa că am căutat inspirație.

Cei mai mulți oameni fac o listă completă cu TOATE proiectele pe care doresc să le finalizeze într-o casă nouă. De fapt, exact asta am făcut. Agentul imobiliar mi-a dat o idee nouă. În schimb, încercați acest lucru:

Începeți fiecare săptămână sau week-end cu un proiect și listați pașii de care aveți nevoie pentru a aborda în acea singură săptămână pentru a reuși. Renunțați la listele de proiecte de origine totală, pentru că niciodată nu veți simți că ați terminat.

În acest fel, obțineți satisfacția de a finaliza un proiect în fiecare săptămână, fără a fi împotmolit de ceea ce urmează să faceți în continuare. Și dacă proiectul merge foarte bine, este o modalitate utilă de a vă inspira pentru săptămâna viitoare când veți aborda un alt proiect unic.

Aveți vreo hack-uri pentru a vă aborda proiectele de acasă?