Asigurați-curățenia mai ușoară: Încercați acest curent de curățare a consumabilelor astăzi

Anonim

Acest sfat secret de curățare a fost menționat, de fapt, într-un comentariu pe pagina noastră de pe Facebook, dar este și un secret pe care l-am abonat de ceva vreme! Nu este pentru toată lumea, iar unii ar putea argumenta că este vorba de un exces. Dar dacă te lupți cu un program de curățenie, acest truc ar putea fi pentru tine.

Din când în când, auzim că sugestia numărul unu pentru păstrarea unei case ordonate se curăță pe măsură ce mergeți. Dar care este secretul pentru a face curățenia pe măsură ce mergeți mai ușor?

Puneți materialele de curățare necesare pentru fiecare cameră ... în fiecare cameră.

De exemplu: Așezați un caddy de articole de baie pentru curățarea rapidă - șervețele pentru tejghea, spray pentru duș - sub tejgheaua din baie. În acest fel, atunci când utilizați baia în fiecare zi, puteți da o scurtă scurtă după terminare. Nimic prea complicat, dar suficient pentru a păstra camera de a obține mega dezordonat.

Și apoi faceți același lucru pentru fiecare cameră ....

Și nu numai locurile cu trafic ridicat, dar și locuri precum dormitorul tău. Îmi păstrez o sticlă de șervețele în camera mea, pentru a putea păstra praful în gol și o sticlă minuțioasă de împrospăcător pentru a pulveriza textilele pentru a le face să miroasă proaspete. În birou, aceeași idee. Evident, nu puteți (și nu ar trebui) să ieșiți și să cumpărați un aspirator pentru fiecare cameră, dar poate că dacă aveți două nivele, păstrați o masă la etaj pentru scurgere rapidă. Sau puneți niște mătase de mână în camerele de la etaj pentru a mătui pe tot parcursul săptămânii.

Ideea este de a elimina ceea ce ar putea fi în calea menținerii curățeniei casei. Și când oamenii au o tonă pe plăcuțele lor, sunt puțini la timp sau sunt doar leneși (eu), având în dotarea corectă de curățare în centimetri de suprafețe care trebuie curățate ar putea fi motivația de care aveți nevoie.

Care sunt sfaturile tale pentru a face curatarea-cum-ai merge mai usor? Distribuiți în comentariile de mai jos!

Re-editat de la un post inițial publicat 8.2.2014 - TW