Condiții de viață fără: un mansardă, subsol, garaj sau spațiu de depozitare mare

Anonim

Recent, pentru prima dată în viața mea, m-am mutat într-un spațiu cu un subsol. După ce am petrecut atât de mulți ani fără unul, recunosc că la început am fost greu să-mi dau seama ce ar trebui să meargă acolo. Datorită faptului că aveam mai multe unelte, decorațiuni de sărbătoare și unele materiale suplimentare de bucătărie, acum am acoperit-o, dar cu siguranță m-am gândit la ceea ce am făcut înainte de a avea tot spațiul de stocare suplimentar.

Aș paria că majoritatea cititorilor noștri mici nu au acces la o mansardă, la subsol, la garaj sau la o zonă mare de depozitare (dacă nu o închiriați) și, în timp ce sunt recunoscător pentru a avea un spațiu suplimentar, spun că există și unele elemente de trai fără ea, care, retrospectiv, i-am fost la fel de recunoscători.

Pentru că unul, fără a avea spațiul suplimentar, înseamnă că trebuie să-ți prăjit lucrurile cu grijă. Nu puteți doar să vă țineți la fiecare platou nefolosit, cadou, și resturi de țesături care (dacă suntem cinstiți), probabil că nu veți mai fi niciodată pe cale să le folosiți. Este de obicei lucrurile care devin retrogradate la subsol care tinde să se joace cel mai puțin, și sigur că sunt momente când ai putea folosi cu adevărat acel set de pumn de 12 ori, dar să fim cinstiți - cât de des sunt acele vremuri? A avea de a scăpa de elementele inutile înseamnă că ei pot merge la cineva care să se bucure de ele mai mult și, de asemenea, eliberează spațiu mental și fizic pentru tine.

Pentru cei care au instrumente sau hobby-uri DIY, uneori lipsa unui subsol poate fi un pic o problemă. În ultimul meu apartament, aveam un dulap întreg, umplute cu ferăstraie, ferăstraie, cutii de scule, o mașină de cusut și diverse alte unelte. Partenerul meu, care este omul adevărat în jurul casei, a scăzut atunci când ne-am mutat împreună și multe dintre instrumentele sale de plumb și alte obiecte mai puțin folosite au mers să locuiască împreună cu fratele său. Dar totuși, nu este o situație teribilă. Din nou, având la bază noțiunile de bază înseamnă că veți avea elementele cheie de care aveți nevoie și, mai fructuos, veți avea o înțelegere sigură asupra a ceea ce aveți. (Nu vă pot spune de câte ori ne-am dus la Home Depot pentru anumite articole, doar pentru a avea mai multe extrase din ele mai târziu în subsol). Sigur, atunci când este vorba de un proiect special, poate fi necesar să fiți pregătit închirierea sau împrumutul unor echipamente, dar, deseori, proiectele speciale necesită în orice caz achiziții suplimentare sau echipament. Și dacă locuiți într-o închiriere, șansele de a avea nevoie de toate instrumentele de care aveți nevoie pentru întreținerea acasă este subțire oricum.

A trăi fără spațiu suplimentar de depozitare necesită, de asemenea, menținerea decorului de vacanță minimal, deoarece nu puteți stoca scheleturi animatronice cu trei picioare sau arbori artificiali de 12 picioare. Dar, dacă aveți de grijă, acest lucru nu pune nici un crampe în planurile de vacanță. O cutie mică de decorațiuni, îmbinată cu un decor sezonier proaspăt (cum ar fi dovleci, copaci, flori etc.) vă poate asigura că casa dvs. este la fel de festivă fără a face probleme cu organizarea, depozitarea și gestionarea tuturor vacanțelor bric-a-brac se poate acumula de-a lungul anilor.

Tind să cred că spațiul tău trebuie să se extindă în funcție de spațiul tău. Dacă vă măriți dintr-un studio de 500 de metri pătrați într-o casă de 2500 de metri pătrați, atunci sunt șanse, lucrurile dvs. se vor extinde în curând la domeniul casei. Dacă există spațiu, atunci îl veți folosi. Având unele constrângeri spațiu vă poate ajuta să vă dau seama ce elemente cheie din viața ta sunt, oferindu-vă un sentiment de priorități. De asemenea, se poate arunca într-o cramă de creativitate, deoarece trebuie să fii inteligent să-ți dai seama cum poți să găzdui cele mai eficiente lucruri care contează.

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.