Lăsați-l să plece: cum să vă lăsați în sfârșit să scăpați de lucruri

Anonim

Sună familiar? Într-o sâmbătă, promiteți că aceasta va fi sâmbăta în care vă curățați în cele din urmă dulapul / dulapul de baie / dormitorul de rezervă. Ați stabilit, cu cele mai bune intenții, imaginea spațiului raționalizat, minunat și util pe care îl veți avea în curând. Apoi, vă ocupați de prima grămadă de chestii, petreceți o oră agonizantă asupra oricărui lucru, decideți să păstrați totul și renunțați la dezgust. Nu lăsa asta să fii tu. Urmăriți mai întâi aceste videoclipuri.

Dacă intenționați să declutatorul ... de ce să nu începeți cu ceva ușor? Organizatorul profesionist Fay Wolf sugerează că durează zece minute pentru a curăța aceste trei elemente voluminoase ușor de scăpat. În acest fel, veți începe proiectul pe un "da-i-pot-face-acest" decluttering ridicat.

Pentru a vă putea elibera în cele din urmă de toate lucrurile pe care le-ați ținut (dar nu au nevoie de adevărat), este important să explorați de ce este posibil să fiți agățat de aceste articole. Aici, Fay se uită la două mari motive pentru care oamenii se ocupă de lucruri ... și vă oferă permisiunea de a renunța.

Lucrurile cu valoare sentimentală pot fi cele mai greu de renunțat. Aici, Fay oferă câteva sugestii pentru a păstra amintirile ... și a lăsa lucrurile.

Și în cele din urmă ... ce vei face cu toate lucrurile de care te scapi? Nu-i aruncați deoparte! Amelia Meena are o mulțime de sugestii pentru modalități de a da lucrurile departe. Și va fi mult mai ușor de curățat când știți că lucrurile voastre vechi vor avea o viață nouă cu altcineva.

Vă mulțumim pentru vizionarea și organizarea fericită!

Încărcarea formularului de înscriere pentru e-mail ...

Dacă formularul nu se încarcă, puteți încerca în schimb pagina noastră de mailing list.