Copii cameră de curățare: Cum să aibă o vânzare online Yard

Anonim

Dacă camera ta de joc seamănă mai mult cu o grămadă de joc, iar dormitorul copiilor tău mai mult ca un dulap uriaș plin de haine necorespunzătoare, o curățare temeinică este, probabil, la dispoziția ta. Dar asteapta! Înainte de a arunca totul afară, ai considerat că ai o vânzare în curte pentru asta ... online?

O mulțime de unelte pentru copii secundare este surprinzător de ușor de vândut online, dacă știți atât ce este vândut, cât și locurile potrivite pentru a face publicitate.

Primul lucru pe care ar trebui să fie în lista dvs. de sarcini este de a stabili o modalitate de a notifica prietenii și vecinii despre lucrurile pe care căutați să le transmiteți. Încearcă să începi un grup Facebook pentru "vânzarea în curtea ta" sau un blog cu invitație exclusivă - orice loc unde poți adăuga prieteni sau prietenii-prietenii și ai un centru central pentru a posta link-uri către alte site-uri de pe web unde te afli enumerând toate bunurile dvs. de vânzare.

Dincolo de asta, mergeți peste:

1. Craigslist - listați aici orice mobilier și decor, precum și jucării populare, scumpe (gândiți-vă la LEGO, jucării cu călătorie, păpuși americane) sau colecții mari de jucării (50 de ponosoni mici, care nu se joacă niciodată? . Listează și echipamentul vechi pentru bebeluși.

2. eBay - îmbrăcămintea pentru copii se vinde bine pe eBay, cu condiția ca acestea să fie în stare bună și să fie de la branduri cunoscute (de la Gap, la Crewcut Kids, la mărci europene precum Smafolk și Molo). De asemenea, jucăriile de epocă sunt populare pe eBay cu colecționari. Asigurați-vă că postați o mulțime de imagini de înaltă calitate!

3. Schimburi locale și grupuri de magazine - zona mea locală are un grup swap și magazin on-line pentru mamele și băieții care doresc să-și vândă copilul și copilul nedorit. Cum am auzit despre asta? La locul de joacă al tuturor locurilor! Discutați cu alți părinți locali, iar dacă nu reușiți: Google / verificați Facebook pentru a vedea dacă există unul lângă dvs.

4. Anunturi de terapie apartament - hai sa facem fata, daca sunteti un parinte Terapie de apartament, sunteti un parinte de design savvy, si design savvy nu face bine pe anunturi. Dacă te plictisești de acel covor, masă laterală sau pătuț, du-te aici și listează-l!

La sfârșitul zilei, este posibil să nu vindeți tot ceea ce listați online, dar chiar dacă vindeți câteva lucruri, este vorba despre câțiva dolari pe care nu ați mai avut-o până acum, care pot fi așezați în camera de jucărie pentru copii / jucărie nouă fond.

Fericit (virtual) vânzarea-yard, și cele mai bune de noroc!

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.