Este probabil timpul pentru o înlocuire: 8 ușor de-uita-despre articole de uz casnic

Anonim

Ați avut multe întâmplări la domiciliu, deci nu este de mirare că câteva lucruri se alunecă prin crăpături din când în când. Aici intrăm. Probabil că aveți toate aceste lucruri în casa dvs. chiar acum și șansele sunt cel puțin că unele dintre ele trebuie înlocuite. Nu așteptați până când aveți nevoie de aceste lucruri pentru a vă da seama că a expirat / a fost consumat / murdar sau uscat. Faceți proactiv și cuceriți această listă astăzi.

1. Burete - Lucrul pe care îl folosiți pentru a curăța trebuie să fie curat! Puteți să o faceți cât mai mult posibil spălând după fiecare utilizare și lăsând-o să se usuce complet, dar nu ezitați să o înlocuiți adesea (ca de două ori pe lună) sau imediat dacă se dezvoltă orice fel de miros.

2. Condimente - Scoateți toate borcanele cu praf din dulap. Dacă mirosul este mirositor, atunci vor gusta și nu e timpul să le arunci.

3. Machiaj - Da, este un bummer când e timpul să-ți scapi cosmeticele scumpe înainte să le folosești, dar ultimul lucru pe care-l vrei este să răspândi loțiuni pe care le-ai încărcat cu bacterii pe fața ta superbă! Regula de bază aici: înlocuiți rimel după trei luni, fundație (și alte lichide) la un an și pulberi după 2 ani.

4. Pantofi sport - Acest lucru este complicat deoarece, chiar dacă pantofii arată în aer liber (datorită sălii de gimnastică), suportul pe care îl oferă în interior s-ar putea să fi deteriorat fără să-l realizați. Dacă pantofii tăi nu se simt la fel de susținători ca și ei (sau ai pus mai mult de 500 de kilometri pe ei) atunci probabil că este timpul să ieși pentru o pereche nouă. Amintiți-vă că lucrați pentru a face corpul sănătos și un echipament bine funcțional este esențial pentru a vă menține în formă.

5. Periuța de dinți - Chiar și prin utilizarea ei în fiecare zi, este ușor să uitați să vă înlocuiți periuța de dinți (șansele sunt să o utilizați atunci când sunteți groggy dimineața sau somn noaptea). De vreme ce acum ești treaz, luați asta ca pe un semn pentru a alege unul nou în drum spre casă în seara asta.

6. Filtru de apă - Degustarea apei puțin camuflată? Filtrele se degradează adesea atât de treptat încât nu observăm. Asa ca faceti un test gust atent al apei dumneavoastra chiar acum sau pur si simplu opriti filtrul si faceti angajamentul de a urmari datele de timp pentru schimbare de acum incolo.

7. Vitamine / analgezice - Dacă, la fel ca mine, ești cam timid când vine vorba de pilule, atunci acea sticlă de Advil poate fi de mult trecut. Sau poate că ești labil când vine vorba de regimul tău de vitamine? Toate pastilele au o data de expirare si, odata ce au trecut, nu vor functiona corespunzator (si ar putea fi foarte periculoase) asa ca verificati etichetele inainte de a va pop.

8. Stingător de incendiu - Chiar dacă nu l-ați folosit niciodată, în timp, un stingător de incendiu poate deveni de-presurizat, lăsându-l inutil. Ultimul lucru pe care îl doriți este să descoperiți că stingătorul dvs. este un tâmpit atunci când aveți nevoie de el, astfel încât să îl înlocuiți sau să îl întrețineți la fiecare cinci până la zece ani.

Ne simțim mai bine (și mai pregătiți) deja.

Re-editat de la un post publicat inițial 7.2.14-NT