Sunt lucrurile mici care contează

Anonim

(Notă editorului: Îmi cer scuze pentru că nu am fost familiarizat cu teoria pe care am menționat-o inițial în acest post înainte de al publica și de ao include în e-mailul de astăzi. - Janel)

Ignorarea sau ignorarea problemelor mici deschide ușile la cele mai grave, însă abordarea rapidă a acelor aspecte mici, aparent mai puțin importante, împiedică dezvoltarea celor mai mari.

Uită-te în jurul spațiului tău chiar acum. Există câteva lucruri pe care doriți să le adresați? Desigur, există. Ce te opreste? Cât de mult te-ai simți mai bine dacă ai lua 10 minute pentru a ajusta unghia în acel cadru de fotografie care se încadrează în lateral sau pentru a scoate rufele din săptămâna trecută? Răspunsul? Mult mai bine. De fapt, disproporționat de bine și de aici.

Când îți lăsați casa să fie în dezordine, te trimite și tu și familiei tale un mesaj subliminal periculos. La urma urmei, dacă există rufe deja afară, ce diferență dacă îți lași hainele murdare și pe podea? Poate aruncați deoparte miezul mărului. Cine știe? Este o pantă alunecoasă, oameni!

Toată lumea se descurcă din când în când, dar, mai degrabă decât dacă o lăsăm să se integreze într-o situație importantă, dramatică sau totală, de ce să nu încercați să faceți mici corecții când apar lucrurile? Toată lumea iubește satisfacția unui curcubeu curat, dar zilele (sau săptămânile) înainte de ultima paie au instigat nevoia maniacală de a curăța nu sunt chiar seri de fericit la domiciliu. Este stresant să trăiești într-un spațiu când te gândești constant la ceea ce trebuie să faci. Atunci, fă-o. Faceți-o acum și verificați-o de pe lista dvs. de mentale care funcționează în mod constant.