Cum să setați corect tabelul

Anonim

De multe ori îmi dau confuzia la stânga și la dreapta, deci nu este surprinzător faptul că așezarea corectă a tabelului a fost un mister complet pentru mine înainte de anii mei în serviciul de alimentație. Lucrul în restaurante mi-a forfetat capul cum să creez o masă și - dacă sunteți de acord sau nu - mi se pare utilă în această zi când vreau să fac o masă pentru o petrecere și să o fac bine și organizat. Așa că am crezut că voi pune împreună niște indicii și linkuri ușoare către alte posturi bune. Bucurați-vă!

O setare obișnuită

Aceasta este setarea de masă de zi cu zi și urmează doar câteva reguli care sunt construite pentru setările fanilor:

Plate - chiar la mijloc :)

Fork - La stânga la ora 9:00

Cuțit și lingură - În dreapta la ora 3:00, cu cuțitul în interior îndreptat spre interior (astfel încât lama este în siguranță spre placă)

Sticlă - În partea dreaptă sus la ora 1:00

Șervețelul - sub furci, deși poți juca tehnic cu șervețelul tău și pune-l pe plăcuță sau pe furcă.


O setare fantezie

Construit din cele de mai sus, această foaie de parcurs permite toate celelalte unelte necesare la o masă fantezistă și urmează ghidul pe care îl porniți din exterior și vă deplasați spre placă în timpul mesei.

Plăci - În mijloc, cu cel mai mic stivuit deasupra, astfel încât să aveți încărcătorul sub plăcuța Entree Plate sub atelier Plate. În acest mod, fiecare placă poate fi curățată și vă va lăsa cu una nouă, curată, dedesubt. Plăcuța de pâine se duce în stânga sus la ora 10:00 cu furculita cu cuțit pe ea.

Platouri - Forks merge la stânga la ora 9:00 cu cele mai mici la exterior (cină, salată și apoi furculiță). Cuțitul merge la dreapta cu linguri la ora 3:00, cu cele mai mici linguri din exterior (supa și apoi lingura de fructe)

Orice fel de tacâmuri pentru desert merge la vârf la 12:00 (lingura de desert și furculita)

Ochelari - Ochelarii de culoare roșie sau de vin (sau ambele) sunt plasați în partea dreaptă superioară la ora 1:00 cu apă și / sau șampanie deasupra celei din stânga. De obicei am doar o sticlă de apă și vin, dar poți să oferi o mulțime de opțiuni aici pentru oaspeții tăi dacă vrei și apoi să elimini ceea ce nu utilizează.

Șervețel - Îmi place mereu să servească șervețelul sub coastele furcii din stânga, dar este bine să ai servetele de fapt pe farfurie. În orice caz, pur și simplu nu umpleți șervețelul în paharul de vin și încercați să faceți ca acesta să arate ca o lebădă.

Femeie drăguță

O generație întreagă a luat această cunoaștere nu prin Martha, ci prin Julia Roberts în Pretty Woman ... iată referința:


Mai multe surse pentru setarea tabelului

  • Cum să setați o masă mai verde
  • Cum să setați o masă @ Style Me Pretty
  • Cum se stabilește o masă formală @ Martha Stewart
  • Setarea mesei pentru o cină specială @ Almanahul vechiului fermier