Cum să faci Lanțuri de hârtie cu vopsea și vopsite

Anonim

Având inspirație din catalogul de vară IKEA și Designers Guild, am decis să dau la înălțime felinarele de hârtie de colorat pentru a le înlocui pe cei care se îmbătrânesc, în prezent, agățându-mă de balconul meu. Sărbatoarea din 4 iulie mi-a dat un termen bun pentru a obține în sfârșit acest proiect DIY de pe arzătorul din spate.

Acesta este unul dintre cele mai ieftine și mai simple proiecte DIY pe care le-am făcut. Puteți obține un felinar alb de hârtie albă de la Luna Bazaar pentru doar 80 de cenți, deci, dacă vă este frică să vă faceți griji, puteți cumpăra un pachet de 10 felinare și nu vă temeți de acest proiect. Plus imperfectiunile mici fac ca aceste felinare colorate in baie sa fie chiar mai bune.

DE CE AI NEVOIE:

  • Lanternă de hârtie găsită la Luna Bazaar sau IKEA
  • Vopsea (vopsele acrilice sau postere)
  • O placă sau o tavă pentru vopsea
  • Suporturi pentru uscare

Pasul 1:

Turnați vopseaua într-o placă de hârtie. Am folosit o vopsea acrilică și i-am diluat cu apă, astfel încât să acopere cu ușurință felinarul.

Pasul 2:

Îndepărtați fundul lanternei în vopsea și rotiți felinarul prin vopsea pentru a acoperi baza felinarului cât doriți. De asemenea, am terminat lucrul cu o perie de vopsea (după cum se vede mai jos), deoarece metoda de rulare nu a funcționat la fel de ușor cum mi-ar fi plăcut. Noul marker de vopsea Liquitex a lucrat bine și pentru lanterna mea dot dot.

Pasul 3:

Așezați lanterna să se usuce suspendată pe o zonă acoperită. Am folosit carligul din caracatiță de la IKEA pentru a suspenda cu ușurință felinarul în timpul uscării. Asigurați-vă că felinarul este în forma sa finală pentru a se usca, în caz contrar faltele se vor usca impreuna si se vor rupe cand construiti felinarul.

În cele din urmă, atârnă lanternul în interior sau în aer liber - totuși, dacă sunteți agățat în aer liber, asigurați-vă că vă atârnați într-o zonă acoperită, deoarece acestea nu sunt rezistente la ploaie!

Afișat deasupra: inspirație de decorare de la IKEA și Guildul de designeri

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.