Cum să mănânce bine atunci când ești scăzut pe bani

Anonim

Odată cu creșterea epidemiei de obezitate din America, a devenit clar că cea mai mare parte a problemei (fără nici un cuvânt de spus) are multe de-a face cu costurile mai ridicate ale alimentelor nutritive, spre deosebire de costul super-ieftin al alimentelor rapide și al alimentelor procesate. Am putea merge în jurul și în jurul bush dud pe acest subiect singur - dar dacă aveți scăzut de numerar și doriți să mănânce bine care sunt opțiunile dvs.?

1. Gatiti-va singur. Aceasta este de departe cea mai importantă piesă a puzzle-ului atunci când învățați să mâncați bine pe un buget. Mâncând nutritiv la un restaurant (nu mă numesc acele mese de fast-food sau lanțuri de restaurante de familie) vă va costa mult timp. Învățând să gătești o bază de bază la domiciliu, te va ajuta să economisiți bani și calorii.

2. Legume congelate. Acestea nu pot fi cea mai bună alegere pentru mediul înconjurător, dar în momente de stres financiar, ele sunt minunate pentru o familie cu un buget. Legumele congelate păstrează o perioadă foarte lungă de timp și, dacă sunt stocate probabil, pot depăși chiar și cea mai bună dată până la opt luni!

3. Sari peste intrările gata. Orice lucru care a fost pre-atins de un bucătar sau de un producător va fi mai scump pentru a cumpăra. Aceasta include totul, de la o masă la un restaurant la salată pre-tăiat într-o pungă. Cumpărați materii prime și le tăiați sau le gătiți singuri pentru a economisi costurile. Omiteți și intrările înghețate în cutie - ascund cantități mari de sodiu, zahăr și umpluturi.

4. Orez, legume, proteine. Când sunteți îndoieli - încercați această rețetă încercată și adevărată: orez brun cu legume savurate și o proteină. Cea mai ușoară și mai sănătoasă masă, vă va asigura siguranța timpurilor financiare strânse. Unul ușor și ieftin de a încerca este orezul cu ceapă sătută, spanac și broccoli cu pui sau tofu.

5. Stick la perimetrele magazinului. Mijlocul magazinului alimentar vă va costa în nutriție și în dolari! Marginile dețin proteinele bune, legumele, fructele și pâinea . Când sunteți la un buget, nu vă simțiți presați să cumpărați produse ecologice. Cu toții suntem de acord că organica este cea mai bună, dar un măr neecologic este la fel de bun ca un mere organic în valoare nutrițională. Nu vă simțiți rău că lista dvs. de cumpărături nu este "perfectă". Hrănirea familiei cu alimente bune, nutritive este cel mai important lucru.

6. Faceți un plan și respectați-l. Crearea planurilor de masă și lipirea pe o listă vă va ajuta cu siguranță să economisiți bani. Încearcă să treci peste "ohh, care arată bine!" și păstrați un plan înainte. Guvernul oferă chiar și planuri de masă și eșantion, rețete ușoare pentru familii cu un buget aici.

7. Un ultim sfat pentru aceste cărți de recompense! Dacă faceți cumpărături la un lanț alimentar cu nume mari, acestea oferă cel mai probabil un sistem de recompense sau un card de cupon. Inscrie-te! Veți economisi tone de bani utilizând acele carduri, plus multe dintre cărți având aplicații noi, suplimentare de telefon / internet, care permit clienților să încarce cupoane suplimentare pe cartea lor personală. Se merită!

Re-editat de la un post inițial publicat 5.6.14-NT

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.