Cum editezi buzunarele cu încredere?

Anonim

Lumea designului este în contradicție. În calitate de proprietari de locuințe și locuințe de apartamente, ni se spune că ar trebui să scăpăm de dezordinea sentimentală falsă pentru a menține o casă sănătoasă și fericită. Dar, în același timp, este clar că obiectele cele mai prețuite în multe case sunt lucrurile care au fost transmise prin generații care au legături strânse cu familia. Rechizitele pot fi frumoase și semnificative, dar cum știți ce să păstrăm?

Imaginați mai sus: Acasă a lui Tasha colorată și confortabilă din Austin

Este clar că pentru majoritatea oamenilor, linia dintre hoarder și sentimentalist se află undeva între cele două școli de sfaturi de design. Păstrați cele mai importante lucruri și scăpați de restul.

"Important", când este vorba în special de amintiri, este o idee fluidă care, prin definiție, este legată de emoțiile mereu în schimbare. Este ușor să știi că ar trebui să rămâi în camera de epocă a unchiului tău mare sau oglinda patină perfectă a bunicii. Dar ce se întâmplă cu opera de artă a copiilor? Bilete de concert? Cum decideți ce păstrați valoroase pentru tine și pentru generațiile viitoare?

Textura și tonul lui Jeff

Răspunsul va fi diferit pentru toată lumea, așa că vrem să vă auzim strategiile în comentariile dvs. Dar aici sunt niște începuturi gândite care mă ajută să găsesc calea spre spiritism nirvana:

  • Este mic și ușor de stocat? Un bilet de concert pare a fi o țintă ușoară de a arunca, dar dacă vă aduce o amintire fericită de fiecare dată când o vedeți, înțelegeți că stubul rupt deține mai multă valoare decât credeți. Trucul cu mici memorii este să nu-i lase să preia sertarul de junk sau oriunde altundeva.
  • Puteți păstra un lucru dintr-o colecție? Salvați și încadrați cele mai bune colecții de artă elementară ale copiilor dvs. Păstrați o farfurie de la china bunicii și transferați restul de-a lungul cuiva care o va folosi.
  • Poți să-l transformi? Un magazin care se pare că ocupă spațiu poate deveni ceva mai util pentru casa ta. Poate fi la fel de simplu ca încadrarea unor haine mici ale copilului în creștere pentru a fi afișate pe perete sau pentru a transforma tricourile de colegiu vechi într-o pălărie de păpuși.
  • Are o valoare monetară? Ceva cu atât valoare sentimentală, cât și valoare din lumea reală merită să se agațe. Mereu.
  • Se potrivește cu gustul tău? O pictură de familii de fantezie nu este bună dacă colectează praf în subsol. Transmiteți-o unui alt membru al familiei care îl va afișa cu drag.
  • Este important pentru tine ? Nu vă simțiți obligați să vă așezați la o favoare din nunta unui vechi prieten, dacă altfel l-ați aruncat. Asta-i comoara lor, nu a ta.
  • Aduce o amintire fericită sau una negativă? Poate fi terapeutic pentru a păstra obiectele din vremuri atât de fericite. Dar când decideți dacă vreți să faceți ceva sau să salvați ceva, acesta poate ajuta la clasificarea memoriei.

Cum modificați ceea ce este important pentru dvs.?