Cum să fii cel mai bun dăruitor de cadouri vreodată

Anonim

Trezirea din dimineața Crăciunului era ca un copil, și ... trezindu-se în dimineața de Crăciun. Cadouri. Prezintă peste tot! Dar acum, ca adult, știu ca vechea maximă să fie adevărată: este cu adevărat mai bine să dai decât să primești. Nimic nu se simte mai bine decât prezentarea unui dar mult adorat unui nepot, soră sau prieten pe care îl iubești. Găsirea darului potrivit este totul despre știind unde să arătăm.

Strategia numărul unu pentru a oferi daruri minunate este pur și simplu să vă cunoașteți gifturile. Nu există nici un substitut pentru o prietenie apropiată și cunoașterea gusturilor celorlalți. Dar dacă sunteți blocați într-o rutină de idei și o zi de naștere mare se ridică la orizont, aici sunt câteva locuri pe care le puteți găsi pentru a găsi un cadou perfect pentru giftee dvs.:

1. Căutați lista lor de dorințe Amazon

În cazul în care destinatarul dumneavoastră-getter păstrează o listă virtuală de dorințe cu Amazon, slujba dvs. este deja făcută! Considerați-o ca un registru "oricând"; devine tot mai frecventă pentru persoanele care nu se așteaptă la un copil sau care se căsătoresc să păstreze și să împărtășească liste în curs de desfășurare cu darurile pe care le iubesc. Listele de așteptare pentru public sunt ușor de căutat, așa că du-te la pagina de listă de dorințe Amazon și introduceți un nume sau un e-mail.

2. Găsiți un registru vechi

Chiar dacă giftea dvs. a fost stabilită de mai mulți ani, vechiul lor registru de nunți sau casewarming ar putea fi activ în continuare. Dacă există cadouri neîndeplinite care stau latente pe listă, luați-le pentru un cadou neașteptat pe care știți că-l vor iubi. Nu aș aborda această tehnică orbește, totuși; gândiți-vă la modul în care viața lor ar putea fi diferită acum decât atunci când s-au înregistrat și vă asigurați că darul dvs. este încă o idee bună.

3. Pop Up pentru Pinterest

Pe pagina mea Pinterest, între fotografiile unor interioare inspirate de uimire (pe care nu le voi avea niciodată) și rețete complicate (pe care nu le voi face niciodată), păstrez și câteva panouri cu mai multă inspirație stil de viață, cum ar fi servirea pieselor pe care le iubesc sau cărți pe care intenționez să le citesc. Dacă nu puteți afișa o listă de dorințe sau un registru pentru gifturi, pagina lor Pinterest ar putea oferi câteva idei proaspete.

4. Examinează casa și garderoba lor

Observați un brand preferat? O echipă sportivă pe care o rădăcină? Toate cărțile lor au un subiect comun? Privind în casă cineva este ca și cum ar fi în mintea lor. Încercați să găsiți o temă în ceea ce o persoană deține deja, atunci puteți obține creații de acolo. Când vă puneți ceva timp și gândiți să găsiți darul potrivit, nu există cum să cumpărați persoana pe care o cumpărați.

Care sunt sfaturile dvs. pentru găsirea celor mai bune cadouri?

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.