Acasă Prea bold? 6 semne de avertizare pe care trebuie să le tăiați și să vă liniștiți

Anonim

O privire în interiorul casei de designer de iluminat Marjorie Skouras

Adunăm în mod frecvent pentru a lua șanse, a fi îndrăzneți și a adăuga o mulțime de culoare și entuziasm în casa ta! Dar, la fel de mult ca o casă îndrăzneață, plină de culoare și luminos poate fi revigorant, traversarea acea linie invizibilă de un pic prea peste bord poate crea un spațiu stresant, copleșitoare, neatins. De unde știi dacă ai trecut linia? Aici sunt șase semne de avertizare care trebuie să vă faceți griji (și cum puteți întoarce mașina în jur, dacă vedeți că proiectați calea excesivă).

Și, ca întotdeauna, o declarație de avertizare : Acestea sunt semne de avertizare cu siguranță care ar putea fi de ajutor dacă ați simțit că casa ta este "oprită" și prea multă îndrăzneală ar putea fi motivul. Dar, deși am ales să prezentăm niște camere destul de sălbatice în imaginile acestui post, am putea face cu ușurință argumentul că sunt încă destul de fabuloase, în ciuda a tot ce se întâmplă. Acesta nu este un post pentru a vă face să vă simțiți nesigur sau ca trebuie să-l tonifie dacă vă place decorul sălbatic și vibrante. Acesta este un post pentru cei care au simțit că au nevoie de puțin mai multă pace și simplitate în casa lor. Îmbrățișează-ți îndrăzneala dacă lucrează pentru tine!

1. Fiecare perete are un colaj de artă pe el
Un colaj de pereți vibrant este doar un lucru care vă atrage atenția asupra unui spațiu, dar prea mulți și aveți o durere de cap vizuală. Încercați ceva supradimensionat pe un zid în schimb. Fa ceva sculptural. Sau chiar mai calmant, opteaza pentru un spatiu negativ.

2. Dacă ai peste 20 de modele în spațiul tău
Redarea cu modelul - creând o combinație distractivă și interesantă de diferite texturi și modele - nu este permisă doar acasă, este încurajată! Dar nu trece prea mult peste bord. Prea multe modele și veți crea o gamă amețitoare de suprafețe pentru ca ochii să încerce să înțeleagă. Să nu mai menționăm că, cu cât mai multe modele aveți într-un spațiu, cu atât este mai greu să creați coeziune între ele.

3. Tripping-ul este un pericol real, grav în casa ta

Nu pentru că jucăriile copiilor dvs. sunt peste tot. Nu pentru că nu faci o treabă bună de a-ți pune pantofii departe. Nu, pentru că tocmai ați avut prea multe lucruri! Prea multe stive de pernă la podea. Prea mulți otomani și scaune. Turnuri de cărți apropiate. Traficul de trafic nu este un lux al celor cu ample planuri de etaj; este o necesitate a fiecărei case.

4. Înșelați totul

Sau mai exact, nu puteți găsi vreodată lucruri, deoarece în jurul lor există doar prea multe lucruri care absoarbe ceea ce căutați. Ca și încercarea de a găsi Waldo, găsirea cheilor în fiecare dimineață implică trimiterea părților de căutare prin vigneturile care acoperă fiecare masă. Nu numai că câteva servicii orizontale goale vor fi o pauză vizuală pentru ochii dvs., ele vă vor ușura să vă vedeți mai repede cheile.

5. Nu puteți ajunge cu ușurință la colțuri pentru a le curăța

Un spațiu complet, sofisticat este o încântare și îl face pe proprietar să arate ca o persoană interesantă care merită să stea împreună. Dar având atât de multe elemente de design face curățarea prea complicată și este nesănătoasă. Un spațiu elegant care ascunde și colonii de praf de cinci ani în spatele elementelor decorative? Nu, mulțumesc. Nu trebuie să trăiți într-o cutie goală futuristă, dar luați în considerare unele rearanjări sau declutări dacă faceți sarcinile de curățare să dureze de două ori mai mult pentru a face față.

6. Oaspeții (sau dvs.) nu par să vrea niciodată să se oprească

Nu toate camerele trebuie să se simtă ca un bungalou de masaj în aer liber în culori deschise, dar prea multe stimulente într-un spațiu pot fi prea stimulative într-un mod negativ. Dacă observați că oaspeții dvs. nu se pot simți confortabil sau niciodată nu par să rămână în jur de atâta vreme (sau, de altfel, nici măcar nu vă place să vă lipiți prea mult), acesta ar putea fi un semn pe care trebuie să-l reduceți cantitatea de elemente decorative din spațiul dvs.

Aveți problema total opusă? Iată câteva postări care ar putea ajuta:

  • Fi îndrăzneț! Cum să mergeți cu succes în afara zonei de confort a casei dvs.
  • Contrast confortabil: 10 duble alb-negru îndrăznețe și îndrăznețe
  • 20 Culori de vopsea albastră și frumoasă albastră
  • Big & Bold: 20 de supradimensionate, colorate, perne cu model
  • Bold on a Buget: 10 DIY Detalii pentru a închiria băile plictisitoare