Intrați în spiritul corect pentru o cameră de zi cu adevărat curată și organizată

Anonim

În timp ce nu puteți greși niciodată să cădeți înapoi pe vechea zicală, un loc pentru totul și totul în locul său, poate fi dificil să se aplice în camera de zi. Este o cameră pe care tindem să o considerăm (nerealistă) "revistă demnă", dar este și ea foarte locuită. Cheia pentru a face acest principiu să lucreze în camera de zi ia în considerare ceea ce are loc în camera dvs. de zi. Cu alte cuvinte, ce lucruri au nevoie de un loc?

Iată câțiva pași care vă vor ajuta să începeți.

1) Luați în considerare ce se întâmplă în camera dvs. de zi. Indiferent dacă este vorba despre LEGO care se înmulțește pe masa de cafea, indiferent de cât de greu încercați să le păstrați în camera copiilor sau de păturile așezate peste mobilier în fiecare noapte, identificați lucrurile pe care le găsiți în mod obișnuit în sufragerie din cauza viața reală care merge acolo. Înțelegeți că unele dintre aceste lucruri pot merita un loc în camera de zi, chiar dacă în mintea lor nu aparțin acolo. Un tambur de depozitare cu coșuri înăuntru este o soluție excelentă pentru câteva jucării, ceea ce ușurează deplasarea jucăriilor (acestea nu trebuie să fie adunate și trase într-o altă cameră), dar ele nu se află într-o cameră poate doriți să continuați să căutați "adult".

2) Decideți care dintre aceste lucruri sunteți dispus să creați o casă în sufrageria dvs. Atâta cât intenționați să vă așezați înapoi în coșul de gunoi al tăblițelor de noapte târzii, dacă vă treziți mereu la mizeria din sufragerie, luați în considerare desemnarea unui coș în camera de zi pentru a arunca proiectele actuale până în data viitoare puteți lucra la ele. Crearea unei locuințe pentru lucrurile care sfârșesc efectiv în camera dvs. de zi (și apoi, bineînțeles, punerea acestor lucruri în casa lor) vă va oferi cea mai bună lovitură într-o cameră de zi, care nu mai este aglomerată.

3) Creați o rutină pentru lucrurile care trebuie dispuse în altă parte. Pentru elementele care se termină în camera de zi și care nu pot fi stocate acolo, cum ar fi bolile de popcorn goale din noaptea filmului, creați o rutină pentru a obține acele lucruri de unde aparțin. De exemplu, goliți toate vasele din camera de zi și le puneți în chiuvetă - în fiecare noapte. Comunicați acest lucru celorlalți membri ai gospodăriei și faceți-i un obicei pe care îl lucrați împreună.

4) Faceți ușor să puneți lucrurile acolo unde aparțin. Lucrurile care aparțin camerei de zi arată în continuare murdare dacă nu sunt puse în aplicare. Asigurați-vă că lucrurile sunt îndepărtate făcând-o cât mai ușoară posibil. Dacă telecomenzile trăiesc într-un coș pe care trebuie să-l scoateți din interiorul dulapului, este mult mai puțin probabil să se pună acolo decât dacă își fac casa pe o tavă mică așezată chiar deasupra mesei de cafea. În mod similar, dacă păturile sunt pliate frumos și drapate peste colțul canapelei, este mult mai puțin probabil să le găsiți acolo decât dacă acestea sunt aruncate într-un coș decorativ pe podea.

5) Curățenia duce la curățenie. Am pierdut evidența de câte ori promulg această linie, dar nu este mai puțin adevărat în camera de zi decât oriunde altundeva. În timp ce nimeni nu pare să se gândească la a lăsa o cană într-o cameră care este deja dezordonată, un spațiu ordonat îi ajută pe toți să mențină spațiul ordonat și curat. Din nou, cheia cu camera de zi se asigură că tot ceea ce se termină acolo are un loc (și poate este în camera de zi), și că acest loc este ușor de accesat. În acest fel, există o șansă de luptă pentru ca totul să fie în locul său.

Cum păstrezi camera de zi curată?