Mănâncă la domiciliu: Sfaturi, proiecte și strategii care nu reușesc să economisească bani și să evite consumul de alimente

Anonim

Casa mea este în modul bugetului total chiar acum. Cu o nuntă și (sperăm) cumpărarea unei case pe orizont, ne examinăm cu adevărat finanțele noastre și încercăm să stoarcem la fiecare dolar pe care îl putem face. Datorită unei aplicații de gestionare a banilor, putem vedea zonele cheltuielilor noastre lunare, unde putem reduce costurile. Ghici ce? În afară de chirie, cea mai mare cheltuială în fiecare lună este de luat masa. E timpul să ne grăbim să mănâncă acasă.

Am găsit niște strategii dovedite pentru a ajuta mesele frecvente să-și atingă mesele cu mâncăruri gătite la domiciliu. Iată un indiciu: este vorba de pregătire. Dacă putem să rămânem pe lângă planurile de masă și să facem cina la domiciliu, putem salva cu ușurință mii de dolari în acest an. Asta cu siguranta va ajuta cu o plata in avans, nu?

Țineți obiectivul în vizor. Imprimați și încadrați un planificator de mese săptămânal (Handmade Mood are o imprimare gratuită gratuită) pentru a vă menține obiectivele de la fața locului în centrul bucătăriei sau al mesei.

Ștergeți masa. Este ușor să permiteți zonei dvs. de luat masa să fie opțioasă ca loc pentru meserii pentru copii sau pentru un birou ocazional. Dar dacă doriți să mâncați acasă mai des, păstrați zona dvs. de mâncare - fie că este vorba de o masă mare de fermă, fie de un mic bar de mic dejun - confortabil și lipsit de aglomerație.

Obțineți o aplicație. Kitten Stephanie împărtășește trei aplicații preferate pentru iPhone pentru planificarea meselor înainte de timp pentru a reduce tentația de a mânca.

Faceți o cină stabilită. Bucurați-vă de mese ca o întâlnire importantă: stați la un timp care lucrează pentru familia dvs. și pregătiți-vă în avans. Sunt mai puțin probabil să fug pentru scoaterea din cină când cina nu mă furișa.

Păstrați un jurnal de cină. Urmărirea meselor grozave pe care le-ați făcut acasă în trecut vă oferă idei pentru mese viitoare, cum ar fi propriul meniu restaurant de familie. (Puteți apoi să vă scrieți capacele de masă pe magneți cu bandă de tip Washi, cum ar fi Onel din blogul Onelmon, pentru o altă masă creativă de mese-planificator.)

Păstrați un jurnal de cină. Poate fi o deschidere a ochilor pentru a ține evidența cât de des vă mâncați (și cât de mult cheltuiți). Înregistrați-vă într-un jurnal de fiecare dată când vă luați sau luați cina la un restaurant și puteți vedea literalmente cât de mult poate costa masa.