Ușor Upgrade DIY: vopsea o cruce elvețiană pe ea

Anonim

Am acest lucru pentru neutri; tot ceea ce aduc acasă este neagră, alb sau lemn tonifiat. Este o strategie minunată pentru piese fără întreruperi, dar mă plictisesc puțin. Totul este la fel de clar. Privind la interioarele scandinave, văd că o casă neutră nu trebuie să fie una plictisitoare ... cu atingerea corectă. Nu uita de culori. Rețeta pentru o casă plictisitoare ar putea fi doar un pop de model.

Am descoperit că sunt de o mie de ori mai jazzed pentru o piesă simplă când există o cruce vopsită, ecranată sau cusută. Un indiciu mic de model este suficient pentru a lua o tavă albă și pentru ao conferi personalității, ca în această vinietă din bucătăria din casa lui Elisabeth Heier:

Deci, de ce să nu luați ceva clar și să vedeți dacă nu puteți să-i dați un pick-me-up rapid cu o singură cruce elvețiană pictată în față și centru?

Nu sunt singurul care crede că o cruce DIY este o adăugare ușoară la unele articole de uz casnic simplu. Lidy Dipert de la Hello Lidy! a dat o piele de instrument de epocă o atingere modernă, cu o cruce albă în față (ilustrat în partea de sus). Iar Lora de modele de Craftivitate a încercat aceeași strategie cu o cruce de vinil negru pe un simplu taburet alb în baie (mai jos). În ambele cazuri, un mic efort sa transformat într-o mare plăcere în personalitate.

Pentru a încerca acasă, mascați de pe o cruce cu bandă și vopsiți-o; o cruce elvețiană arăta ca un semn de plus, cu toate laturile de lungime egală. Puteți, de asemenea, să luați o ștampilă sau un șablon de cruce creștină și să o modificați într-o formă de semne plus, așa cum a făcut Kristy Murphy în acest tutorial de aruncare cu panglică pe Brit + Co

Ai încerca acest DIY în casa ta?