Cea mai ușoară cale de a face mai putine feluri de mâncare

Anonim

Cine vrea să petreacă mai puțin timp făcând felurile de mâncare? Noi facem! Nu este nevoie să o răstoarnă. Uneori, răspunsul este pur și simplu de a crea mai puține feluri de mâncare în primul rând. Încercați acest sfat simplu.

O persoană = un vas de băut. Perioadă.

Mama mea înțeleaptă și folositoare a folosit această strategie în copilărie și a fost atât de evanghelie în casa mea încât nu m-am gândit la ea ca pe un "truc", până când am ajuns să vorbim despre lucruri pe care le puteți face fără acasă și am citit acest comentariu de purpleshoes0:

În ceea ce pot face lucrurile fără, sunt un mare fan al modelului cu un singur vas și ceașcă-per-rezident, dar necesită un buy-in de la toți rezidenții sau o persoană se va încheia lăsându-i pe toți misterios Undeva în casă și nimeni altcineva nu va avea cani. Și din anumite motive, pot spăla aceeași cană de cafea și castron de ovaz, de fiecare dată când am nevoie de ea, dar indiferent de ce încerc, trec prin cinci pahare de apă într-o zi.

Cheia aici este de a avea o mulțime de cani distinctive, astfel încât fiecare membru al familiei (și oaspetele) să poată să-și dea identitatea (este de asemenea util pentru a afla cine a lăsat inelele pe masa de cafea).

Incearca; singurul lucru pe care trebuie să-l pierdeți este timpul petrecut în spălarea vesela.

Re-editat dintr-un post publicat inițial 7.16.14-NT