Nu cădeți-vă: 5 lucruri obișnuite pe care, de fapt, nu le aveți nevoie acasă

Anonim

Magazinele vor să vă vândă multe și multe lucruri, asta e treaba lor. Treaba voastră este să vă dați seama ce lucruri nu puteți trăi fără și ce ar trebui să lăsați pe raft. Aici intrăm.

Foi de sus

Ești șold la această tendință? Sunt la bord (și Teresa este). Renunțarea la o foaie de sus a făcut o diferență zero în confortul meu de dormit, dar o diferență majoră în sarcina spălătoriei mele și în timpul dimineții. Sunt convertit.

Așezați setările pentru 12

Fiecare registru vă va încuraja să stocați, dar nu o faceți. Există șanse, dacă așteptați vreodată 12 persoane simultan, va exista o amplă amânare pentru a vă împrumuta sau a închiria suficienți china și argint. Și în perioada (probabil lungă) între petrecerile dvs. de epocă, nu va trebui să consacrați spațiu de depozitare colecției dvs. uriașe de vase.

Produse de curățare specializate

Fiecare linie de curățare vă dorește să vă convingă că trebuie să cumpărați multe loțiuni și poțiuni diferite pentru a obține curată o anumită parte a casei dvs. O bomba de eliminare extra-rezistenta pentru a obtine un lemony proaspat? De ce nu încercați doar o lămâie? Sau ... OTET.

Potrivirea noptierelor sau a luminilor

Desigur, comercianții cu amănuntul vor încerca să vă convingă să vă scoateți pentru doi în loc de unul, dar să nu cumpărați orbește ceea ce s-ar putea să nu aveți nevoie. Întrebați-vă, aveți nevoie de ambele părți ale patului dvs. pentru același depozit? Aceeași situație de iluminare? Îți place chiar și aspectul unui set de potrivire? Dacă răspunsul este negativ, probabil că sunteți probabil un candidat pentru o noptieră neobișnuită.

TOATE cuțitele

De ce să cumpărați un set și să lăsați magazinul să aleagă cuțitele pe care le obțineți? Descoperă colecția ta cu cele pe care le știi că le vei folosi și le vei iubi. (Sugestie: probabil că ai nevoie doar de un cuțit, un cuțit și un cuțit de pâine, spune Kitchn)

Dă-i drumul. Ce faci fericit fără acasă?

Refreshed from a post originally published 7.11.14 - AH

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.