DIY Faux Grass Stepping Stones

Anonim

Șantierele laterale sunt cele mai rele, nu-i așa? Este o problemă de primă importanță pentru mine, dar fâșia de curte dintre casa și vecinul tău este un fel de spațiu uitat, uitat, imposibil de decorat cu orice gust - să nu spui nimic de a face asta ieftin și elegant, cu un proiect DIY care nu necesită întreținere.

De aceea îmi place ce a făcut Ashley de la Sugar & Cloth cu curtea ei compactă din Houston. În timpul procesului de realizare a întregului spațiu în aer liber, Ashley ia dat terasei din spate o culoare și o textura mică, cu pietre de trepte concrete acoperite cu astroturf fals.

Spațiul ei este minunat și zona terasei unde sunt pietrele de trecere este cu siguranță mult mai puțin ciudată decât unele șantiere laterale, dar acest DIY (combinat cu o pietriș de pietriș) este modalitatea perfectă de a umple orice spațiu neutilizat într-o curte compactă sau într-o terasă. Cea mai bună parte este aceea că gazonul faux nu necesită întreținere - astfel încât să vă puteți întoarce să uitați de curtea dvs. laterală, dacă doriți.

Tutorial: Zahăr și pânză