Curățați frigiderul în acest weekend: Progresul lui Christine

Anonim

O fac, o fac pe toate. Luând fotografiile anterioare ale frigiderului meu murdar era destul de jenant, dar am realizat că nu am observat cât de murdar a fost pe zi de zi este mai rău. De dragul motivației, posterității și a fotografiei satisfăcătoare "după", aici este oricum (și da, intenționez să fiu mulțumit).

Weekend Project: Curățați și organizați frigiderul


Ca majoritatea oamenilor, evident că vreau ca frigiderul meu să fie curat și organizat. Dar când o săptămână ocupată mă îmbracă mai bine, nu mai am atenție și ajunge la punctul în care nici măcar nu vreau să știu ce este în acel recipient în spate. Am scos toate scuzele, mi-am rostogolit mâneci, am lăsat 45 de minute și am intrat.

Va fi util să aveți:

  • Apă și săpun
  • Burete
  • Prosop de vase
  • Șervețele de curățat
  • Containere reutilizabile
  • Etichete și marcator

Dacă participați la această provocare, recomandăm, de asemenea, să începeți prin a vă asigura că restul bucătăriei dvs. este curat, chiuveta goală și spațiul dvs. de contor eliminat. Veți folosi chiuveta pentru a spăla și a șterge rafturile de la frigider și veți avea nevoie de spațiul pentru a ține obiectele frigiderului în timp ce curățați. De asemenea, acest proces se simte mai puțin copleșitor dacă bucătăria dvs. este deja ordonată.

Am început să-l dezleg. Puteți fie să goli întregul frigider și să efectuați o curățare curată, fie să lucrați în secțiuni, ceea ce am făcut. Acesta este unul dintre acele proiecte în care începerea este jumătate din bătălie; odată ce am văzut toate articolele aleatoare care mi-au rupt frigiderul și am început să mănânc cu ochii pe cutiile și borcanele care trebuiau să fie aruncate, am început să fiu foarte motivați.

Am verificat datele de expirare pe toate, am aruncat ceea ce era necesar pentru a fi aruncat, și am șters containerele și sticlele. De asemenea, am început să organizez elementele aleatorii care trebuiau să meargă în containere. Am legume semi-folosite aici și acolo și de multe ori nu se obișnuiesc, așadar le pun pe cele în genți de zip-top sau recipiente reutilizabile și le etichetează pentru un acces și o utilizare ușoară.

Apoi am inventat secțiunea goală a frigiderului. Am scos rafturile, le-am clătit în chiuvetă cu apă, săpun și un burete. Am luat un șervețel Clorox pe podeaua și pereții frigiderului. Am uscat de pe rafturi cu un prosop de farfurie și i-am pus înapoi.

Apoi am stat în fața frigiderului câteva minute și m-am gândit cum am vrut să-l organizez. Am repetat acest proces de golire, curățare și evaluare a ușii frigiderului, precum și a sertarelor inferioare.

De asemenea, am decis să mă ocup de congelatorul meu, care era într-o formă mai gravă. Deoarece nu-mi folosesc congelatorul la fel de mult ca frigiderul meu, în colțuri erau mai multe lucruri misterioase ascunse decât am anticipat. Era o deschidere a ochilor, să spunem cel puțin. Rămâneți atenți să vedeți cum am transformat în cele din urmă toate acestea!

NU VĂ RUGĂȚI ACȚIUNILE:
Faceți fotografii rapide fie pentru frigiderul dvs. "înainte", fie pentru rezultatul extraordinar de curat și organizat. Postați și etichetați pe Twitter, Instagram, Pinterest, Facebook și Tumblr cu #atweekendproject. Te vom căuta!