Aduceți casa de vacanță: Idei practice de suveniruri pentru iubitorii de design

Anonim

Sentimentul când se termină concediul: vă întoarceți acasă și totul este atât de incredibil de familiar, încât uneori vă este greu să credeți că ați dispărut vreodată. Acest sentiment este motivul pentru care, de obicei, încerc să găsesc un suvenir de un fel când călătoresc într-un loc nou, ceea ce îmi pot despacheta cu plăcere la întoarcerea mea și se bucură de-a lungul anilor, aducându-mi amintirile în centrul atenției de fiecare dată când îl văd.

Dar, ca mulți dintre iubitorii de design, încerc să trăiesc cu o mulțime de "lucruri" în jurul meu. Ultimul lucru de care am nevoie este o colecție inutilă de cioburi în praf (a doua mea cea mai urâtă încercare după călcare). Așadar, am dezvoltat o listă "sigură"; o mână de idei pentru obiecte practice și / sau frumoase care să vâneze în vacanță.

Artă. Acesta este unul dintre lucrurile mele preferate de a cumpăra în vacanță, și probabil a fost instilat în mine de părinții mei. Îmi amintesc că navighează împreună cu ei galerii de artă mici din toate orașele din Canada și le poate aminti să se întoarcă de la mai multe concedii de peste hotare, cu picturi ascunse în valize. Un suvenir ideal pentru iubitorii de design, arta va servi ca o amintire constantă a timpului tău departe și înfrumuseța și casa ta.

Lucruri comestibile. Aceasta este o dată; care nu-i place să exploreze magazinele de bacanie într-o țară străină? Cu arome noi și adesea incredibile de ambalare, este un tratament pentru toate simțurile. Este posibil să nu fie suvenirul care durează pentru totdeauna, dar când deschideți acea sticlă de vin sau cutie de biscuiți, vă veți aminti cu siguranță călătoria. Componentele suveniruri fac cadouri minunate pentru cei dragi (și sunt un cadou de Craciun pentru mine!).

Articole de ceramică și bucătărie . Deci, poate că nu aveți nevoie de un nou set de vesela de 8 persoane, dar servi boluri și platouri? Puteți utiliza întotdeauna mai multe dintre acestea. Și acest castron pictat din Grecia sau tigaia de cupru din Franța este un lucru de frumusețe și stil și puteți folosi întotdeauna și mai multe dintre ele.

Textile . Utile! Vorbesc despre pernele de lenjerie din Franța, păturile de lână scoțiană și prosoapele de ceai adorabile (și utile vreodată). Aveți loc și pentru a vă răsfăța: poate pătura mea de nuntă marocană nu a fost cel mai util lucru pe care îl dețin, dar cu siguranță o iubesc.

Bijuterii. Aceasta depinde în mare măsură de stilul dvs. și, bineînțeles, în cazul în care călătoriți. Din moment ce favorizez stilul simplu și pauzele de oraș, degetele mele citesc ca o hartă a lumii prin inele: Paris și Copenhaga, pe de o parte, NYC și Barcelona, ​​pe de altă parte. Nu numai că aceste articole au nevoie de spațiu zero în valiza mea (pur și simplu le purtați din magazin!), Dar îmi amintesc că am găsit aceste articole în fiecare dimineață când le-am pus.

Peste tine ... ce suvenir preferat sa cumperi? Sau faceți cumpărături în vacanță?