Boho Chic pe un buget: DIY Hanging Macrame Chair

Anonim

Mallory și Savannah de la Classy Clutter sunt mult mai curajoși decât mi-ar fi fost. Dar, cu 1700 picioare de linie de îmbrăcăminte, un cadru de scaun, lemn restant și un hula hoop, au reușit să facă un scaun frumos, elegant și unic, care va dura ani de zile.

In progres

Folosind un nod pătrat de bază și noduri pătrate alternante, Savannah a făcut partea superioară a scaunului și, apoi, construind un hula hoop pentru a conferi scaunului mai multă integritate structurală, a folosit noduri pătrate alternante pentru a forma scaunul. Panglicile simple formează șirurile de agățare.

În general, scaunul a avut nevoie de aproximativ 40 de ore, însă acest lucru include mult timp de încercare și eroare, potrivit lui Savannah. Ea raportează că, deși a fost un proiect consumator de timp, a fost destul de ușor, deci ar putea fi un proiect amuzant pentru oamenii care doresc să croșească, să tricoteze sau să facă meserii în fața televizorului.

Pentru mai multe informații despre materialele și metodele folosite, precum și despre câteva fotografii "după" fabuloase, consultați Clasic Clutter.