Mai bine decât spațiul de stocare: 7 utilizări creative pentru dulapul dvs.

Anonim

Aveți nevoie de o cameră suplimentară mai mult decât aveți nevoie de spațiu de depozitare? Chiar dacă vă simțiți deja puțin în casa dvs., există mai multe modalități creative de a utiliza aceste locuri decât pentru depozitare. Indiferent de activitatea pe care s-ar putea să vă simțiți că aveți nevoie de un loc dedicat, aceste șapte dulapuri creative din viața reală transformate în altceva pot genera o inspirație pentru transformarea proprie a dulapului în acest weekend.

1 & 2. Atât apartamentul Eclectic San Francisco din Lauren, cât și studioul Curio-plinat al lui Sarah sunt dotate cu dormitoare transformate în dormitoare compacte și confortabile! Ai putea crea un dormitor suplimentar pentru tine sau transforma un dulap într-o cameră de oaspeți confortabil atunci când este necesar!

3. Te-ai săturat să te apuci mereu peste jucăriile copilului tău? Întoarceți un dulap în propria lor cameră de joacă. Sunt mici - nu au nevoie de mult spațiu! Și te-ar putea ajuta să-ți recuperezi niște spații de locuit din muntele lor de jucării. Luați un semn de la "peștera băiatului" lui Leo.

Organizarea Inspirație: 10 Clopote Neat & Beautiful

4. Într-adevăr în vin? Cocktail-uri? Cafea? Distractiv? S-ar putea să aveți nevoie de propriul spațiu dedicat pentru a vă explora hobby-ul. Luați o pagină din dulapul de vinuri al acestui cuplu din New York.

5. Gândiți-vă la o bibliotecă dedicată este un vis numai pentru cei care trăiesc în vile? Cu greu! Rafturile rafinate, o iluminare bună și poate un scaun mic ar putea transforma un dulap în propria bibliotecă personală. Este un dulap mare, dar încă inspirat: Înainte și după: Clădire la revedere, Hello Library.

10 dulapuri din spate și birouri de lucru

6. Vrei să ai un spațiu pentru a fi cel mai creativ sine ... și apoi să poți închide ușile la jumătatea proiectului atunci când trebuie să te întorci la viață? S-ar putea să găsiți inspirație în această dulap turnat camera de artizanat.

7. Nu în crafting, dar cred că ar fi frumos să ai un loc unde poți plăti facturile în pace? Transformați un dulap într-un birou compact, ca acesta.

Care este transformarea preferată a dulapurilor creative pe care le-ați văzut vreodată? Ai transformat un dulap în altceva în casa ta? Distribuiți ideile în comentariile de mai jos!


Actualizat dintr-un post publicat inițial în data de 7.13.2014 - cm