Înainte și după: frigul finalizat al lui Christine

Anonim

Tine minte asta? Am fost jenat când am postat această fotografie pentru postul de progres (încă am), dar mă simt mângâiat de faptul că nu mai arată așa! Acum arata ca ....

Weekend Project: Curățați și organizați frigiderul


...acest! Îmi face inima să se simtă mai ușoară și sunt mai dispus să gătesc.

În timpul curățeniei mele, am aflat că am avut atât de multe lucruri în frigiderul meu care trebuiau să fie aruncate, ceea ce înseamnă că am mai mult spațiu acolo decât am crezut. Sotul meu și magazinul cu bacalișuri am o dată pe săptămână și am curățat și le-am luat la mijlocul săptămânii, așa că mai sunt multe lucruri acolo după ce am gătit mai întâi, dar poți obține poza. Am gătit bucate în zilele de duminică, așa că am primit o grămadă de tupperware pentru a stoca mâncărurile noastre gătite și legumele pregătite.

Am fugit cu această idee, însă am îmbunătățit-o puțin prin: 1) etichetarea tupperware-ului cu numele și data pe care l-am pus în recipient și 2) plasarea altor elemente, cum ar fi legumele semi-folosite și roșiile tăiate în containere sigilate bine, în loc de în boluri sau umplându-le în partea din spate a frigiderului. Am descoperit că dacă nu le pun într-un recipient și le etichetez, este foarte probabil că nu voi ajunge niciodată la ele și voi fi lăsat cu o mulțime de mâncare risipită la sfârșitul săptămânii aflați mai multe despre felul în care pregătim lotul aici.)

De asemenea, am etichetat sertarele noastre mai clare - aceasta este așa încât să mă pot păstra răspunzător pentru a menține fructele într-un singur sertar, legume în altul și diverse în al treilea. Mi se cere să pun lucrurile în locul lor, elementele mai ușor de găsit și pot să fac bilanțul a ceea ce avem în orice moment.

Am analizat bine toate condimentele pe care le avem și (după ce am aruncat pe cele expirate) a evaluat dacă le-am folosi efectiv zilnic. Le-am organizat punând cele mai înalte în spate și cele mai scurte în partea din față a rafturilor de pe ușa frigiderului și am desemnat unul din rafturi pentru toate condimentele pe care le folosim în bucătăria asiatică, doar pentru a avea un sentiment de comanda printre sticle.

Inspirat de acest post de la The Kitchn, am abordat congelatorul meu plin de saci glisante și obiecte misterioase. Am luat toate pungile deschise de legume, le-am pus în saci de congelare și le-am etichetat. Am găsit câteva vase de plastic și le-am folosit pentru a ține diferitele pungi și a le împiedica să cadă. Am inventat diferitele feluri de carne pe care le aveam acolo, le-am reambalat dacă este necesar și le-am păstrat în sertarele inferioare ale congelatorului, pe care le-am etichetat și pentru referințe ulterioare.

Dacă te uiți cu atenție, în fotografia de mai jos sunt câteva lucruri diferite de cele de la prima fotografie "de după", și asta pentru că fotografia de mai jos a fost făcută câteva zile după ce am curățat frigiderul ... ceea ce înseamnă, Am reușit să țin asta! Planul meu este să încercați să aderați cât mai mult la acest tip de organizație și să faceți o curățare profundă și să ștergeți fiecare 2-3 săptămâni. Efectuarea unui efort pentru a face acest tip de depozitare și organizare durează doar câteva minute în plus când gătiți sau aveți resturi și, până acum, merită total!

Curățarea frigiderului fericit!

NU VĂ RUGĂȚI ACȚIUNILE:
Faceți fotografii rapide fie pentru frigiderul dvs. "înainte", fie pentru rezultatul extraordinar de curat și organizat. Postați și etichetați pe Twitter, Instagram, Pinterest, Facebook și Tumblr cu #atweekendproject. Te vom căuta!