8 idei pentru a fura de la Bridget & Jake lui His & Hers dulapuri

Anonim

Bineînțeles că există multe lucruri pe care să le iubești de casa lui Bridget și a lui Jake din Denver, dar lucrul care mi-a prins ochii în timp ce trec prin minunatele fotografii ale lui Kathryn despre spațiul lor erau dulapurile lui și ale lui. Au făcut aceste spații în locul perfect pentru a se îmbrăca. Deși este posibil să nu aveți destul spațiu în care lucrează aici, există încă o mulțime de idei pe care le puteți fura pentru propriul dulap.

1. Doar ideea de a avea dulapuri separate pentru tine și partenerul tău este destul de geniu, dacă mă întrebi. Aceasta înseamnă că nu există lupte în spațiu și fiecare persoană este liberă să organizeze (sau să nu organizeze) dulapul exact așa cum consideră de cuviință. Desigur, acest lucru nu va funcționa pentru fiecare casă, dar dacă dormitorul dvs. principal are doar un dulap, puteți deveni creativ - "dulapul omului" lui Jake este aterizarea la capul scărilor.

2. Plasarea unui dulap în dulapul dvs. (dacă aveți spațiu) vă poate ajuta cu organizarea, pentru a vă îmbogăți mai eficient (deoarece toate hainele dvs. se află în același loc) și eliberați spațiu în dormitor.

3. Iubesc acele tije scurte care atarna pe perete. Este o modalitate bună de a vă uita mai bine hainele, păstrând în același timp lucrurile ușor de accesat. Acest lucru ar fi un extraordinar plus pentru un mic walk-in closet cu depozitare numai pe o parte.

4. Sunt singurul care urăște, urăște pantalonii pliabili? Suspendarea lor pe cârlige nu înseamnă niciodată o pliere vreodată - și puteți vedea exact cu ce trebuie să lucrați.

5. Nu ignora iluminarea. Doar pentru că dulapul tău este mic, nu înseamnă că lumina slabă va face truc. Adăugarea unui baston sau a unui pandantiv agățat (ca Bridget a făcut) poate da camerei un sentiment complet nou.

6. Ideea de a picta un negru din dulap poate părea un pic ciudat - dar funcționează în acest caz, deoarece există suficientă iluminare pentru a putea vedea totul, iar fundalul negru face ca hainele lui Jake să iasă în evidență.

7. Țevi de cupru în locul unei bară agățată tradițional adaugă un pic de strălucire și face ca acest dulap să se simtă ceva mai special.

8. Încă o dată, blugi atârnă în loc să se îndoaie, dar în dulapul lui Jake se află pe niște cârlige pivotante atașate la un bar. Destul de destept.

Pentru a vedea mai multe fotografii ale dulapurilor lui Bridget și ale lui Jake (și ale casei lor super-creative din Denver), vizitează turneul casei lor.