8 proiecte DIY de decor care vă vor face viața mai ușoară

Anonim

Un titlu cu o afirmație îndrăzneață și multe de spus de la aceste proiecte simple DIY, dar este adevărat. În propriul lor mod mic, fiecare dintre aceste opt proiecte DIY va face viața un pic mai ușor pentru tine. De la urmărirea bug-urilor, la păstrarea pisicilor ocupate pentru a vă oferi un loc pentru a vă agăța și a arunca șansele și a se încheia, aceste proiecte DIY împărtășesc și altceva în comun: toate arată bine!

Imaginea de mai sus: Țineți condimentele sub control și ușor de găsit, făcând zona dvs. de gătit mai atractivă cu aceste lucrări drăguțe de vopsea de sticlă de vopsea de sticlă. Spotted pe Make și Tell.

Nu aceste borcane cu ulei de citronelă de casă cu lumânări plutitoare arătau doar ca definiția vara? Ei vor face un spatiu in aer liber si vor ajuta la mentinerea bug-urilor. Văzut pe aventuri în a face.

Nu lăsați stive de reviste să-ți conducă viața în această vară! Păstrați-le sub control, instalându-vă cât mai multe dintre aceste suporturi simple pentru monitoarele de perete din cupru simple și de dormit, după cum aveți nevoie. Spotted on Monsters Circus.

Să recunoaștem, ați putea folosi o mică capcană în multe locuri din casa dvs. De la banda de aterizare până la baia dvs. de la masă de la noptieră, această tavă din piele de bricolaj simplu se va colecta în stil. Văzut pe eHow.

Este degetul tău negru întotdeauna uciderea plantelor? Nu știți niciodată cum să vă păstrați toate plantele vii când călătoriți în timpul verii? Nu vă faceți griji în legătură cu moartea cu aceste suculente de hârtie, care vor da un colț al casei dvs. o explozie de verde fără a avea nevoie de apă și de soare. Spotted pe blogul Creative Live.

Niciodată nu ai unde să stai când te duci la plajă sau la tabără? Așezați-vă în stil și confort cu acest scaun de tablă de lemn DIY. Ar fi, de asemenea, pentru scaune mare să țină la îndemână pentru orice adunări în aer liber te arunca în această vară! Observată pe Merrythought.

Dacă pălăriile dvs. pentru a vă proteja pielea de soare se vor termina peste tot în casă, adăugând la dezordine, vă recomandăm să faceți o altă pălărie sau coș de agățat pe perete. Ne place acest aspect rustic pe care l-am văzut pe kristi murphy.

Pisicile care te înnebunește pentru că nu au nimic de făcut și nu au unde să meargă? Dați-le un loc care este doar pentru ei, dar care este, de asemenea, suficient de atractiv pentru a merge cu decorul dvs. modern cu acest DIY casa de pisică de lemn de pisică. Văzut pe Atlas Tree Home.

Ai făcut ceva în vara asta care ți-a făcut viața mai ușoară? Distribuiți în comentariile de mai jos!

Re-editat dintr-un post publicat inițial 7.27.2014 - cm