6 Moduri în care stați să fie organizate mai greu decât trebuie să fie

Anonim

Bungalowul Hippie al lui Gregory și Jenny

S-ar putea să fi descoperit (mulțumită acestui post) că ați făcut ca păstrați-vă casa mai curată decât ar trebui să fie. Ați putea fi și mai greu să vă organizați casa, vărul important și enervant al curățeniei? O casă fără stres nu este doar una fără praf, este una în care puteți găsi lucruri atunci când aveți nevoie de ea și nu aveți stive de lucruri inutile care să adauge aglomerația acasă. Verificați această listă de șase modalități prin care ați putea fi mai greu să rămâneți organizat și să vedeți ce puteți elimina în acest weekend!

1. Nu arunci imediat lucruri neimportante
Puneți un coș de reciclare de lângă cutia poștală și un tocător lângă ușa dvs. În momentul în care primiți corespondența, aruncați ceea ce nu aveți nevoie, împrăștiați lucruri personale cu care nu aveți nevoie și apoi trimiteți imediat ceea ce trebuie să faceți. Nu puneți lucrurile într-un coș pentru a vă uita mai târziu. Dacă vrei să te uiți mai târziu la ea - doar pune-o unde ar trebui să fie oricum și du-te să te uiți mai târziu acolo.

2. Țineți emoțional la lucruri despre care știți că nu aveți nevoie
Acest lucru este întotdeauna unul dur, deoarece obiectele pot avea amintiri atașate acestora. Dar nu vorbim despre lucrurile astea. Vorbim despre cizmele de drumeție pe care nu le-ai purtat niciodată, pentru că te-ai agățat pentru că ai putea urca într-o zi pe Everest. Vorbim despre lucrurile "perfect bune" pe care le-ați cumpărat pentru un motiv întemeiat, dar nu ați folosit niciodată o singură dată. Când este vorba de păstrarea organizării, având mai multe lucruri decât trebuie să organizați este doar prostie. Mai puțin lucruri, mai puține lucruri care vor avea nevoie de organizare.

→ Decluttering Sfaturi pentru sentimentalist

3. V-ați convins că nu aveți suficient spațiu, și astfel ați renunțat la speranță
Hei, înțelegem. Având o casă mică este dificil să stați organizat, mai ales atunci când nu aveți o depozitare evidentă. Dar nu renunțați și dați-vă înăuntru. Atitudine defeatistă față de bordură! Fiți atenți la primele două sfaturi în acest post sigur. Dar, de asemenea, asigurați-vă că maximizați stocarea pe care o aveți. Aveți trei centimetri sub patul tău? Utilizati-le! Aveți numai o tijă agățată în dulapul dvs.? Haide - se potrivesc mai mult acolo! Nu aveți nici un raft deasupra ușilor sau în sus? Iti bati joc de mine. Dacă nu aveți loc pentru lucrurile de care aveți nevoie în mod legitim, faceți loc. Dar nu faceți rezervări suplimentare pentru lucruri viitoare, pentru că veți găsi cu siguranță ceva pentru a le umple.

→ 10 moduri de a strânge o mică stocare extra dintr-un spațiu mic

4. Nu v-ați dat instrumentele potrivite
Trucul de aici este într-adevăr dându-ți instrumentele potrivite de organizare care lucrează pentru tine. Petreceți o săptămână sau mai mult cu adevărat în căutarea casei dvs. și în cazul în care aglomerația colectează. Sunteți cineva care aruncă hainele din jurul camerei atunci când încercați să îmbrăcați hainele și nu le reintroduceți? Fie treceți în sertare, fie planificați-vă în prealabil timpul și plasați un cuier în cameră doar în acest scop. Ești un creator de sertar de junk? Umpleți-o cu separatoare, astfel încât să fiți obligați să rămâneți la sistem. Nu trebuie să obțineți fantezie și să scăpați o cantitate de bani în magazinul de containere, dar investiți în instrumentele de care aveți nevoie dacă vă vor ajuta.

→ Cum să vă organizați casa (pe un buget!)

5. Sistemul dvs. de depozitare este prea complicat și astfel nu mai rămâneți niciodată cu el
Este foarte minunat că ați petrecut acel week-end alfabetizarea și etichetarea și orice altceva, până când casa ta a fost punctul culminant al organizației - pentru ca o zi. Dar dacă ceva este prea complicat - sau prea greu pentru a ajunge la - nu veți rămâne cu el. Și, uneori, fiind prea specific cu etichetele, poate funcționa împotriva dvs. - când întâlniți ceva care nu se potrivește perfect cu o etichetă, nu ajungeți să-l îndepărtați și o grămadă începe. Și piloții se înmulțesc mai repede decât triburile.

6. Nu cereți ajutor atunci când aveți nevoie sau setați limite
Nu este rușine să cereți organizarea de ajutor de la un prieten dacă aveți nevoie de el. Dar, de asemenea, trebuie să înveți să ceri ajutor cu oamenii cu care locuiești - să lucrezi cu ei pentru a le arăta metodele organizaționale pe care le-ai pus în aplicare și să le spui că e important să le urmezi.

Ce moduri credeți că faceți mai greu să rămâneți organizat în jurul casei dvs.? Distribuiți dacă ați dat seama cum să treceți peste oricare dintre ele!


Re-editat dintr-un post publicat inițial în 8/10/2014 - cm

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.